Låna 9000 kr

Här kan du snabbt och enkelt jämföra lån och därmed välja det som passar dig bäst. Lånen nedanför är sorterade efter lägsta effektiva ränta.

Letar du efter större lån? Besök, Ansök om privatlån

Den här sidan innehåller högkostnadskrediter
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna pengar snabbt

Om du är i behov av pengar snabbt så rekommenderar vi att du väljer ett lånebolag som erbjuder bankid. Då får du nämligen vanligtvis svar på din ansökan direkt eller åtminstone snabbare än på andra sätt.

Kan man låna pengar utan UC?

I de flesta fall så är svaret nej och har du betalningsamärkningar så rekommenderar vi att du avstår lån. Men skulle det vara så att du numera har god ekonomi men ändå behöver låna så finns det lån utan UC. Du hittar de i listan ovan genom att kolla efter texten, "Betalningsanmärkningar är OK".

Kan man låna pengar utan inkomst?

Ja, men de flesta lånegivarna kräver att du skall ha en inkomst. För att göra det lättare för dig att hitta lån som inte kräver inkomst så kan du kolla i listan ovanför där vi svarat för varje lånebolag ifall fast inkomst krävs eller inte.Rabattkoder för elsparkcyklar / Hedvig Rabattkod