Få 200kr hos Revolut genom inbjudan


Just nu kan du få 200kr hos Revolut genom vår inbjudan. Inbjudan gäller t.om. 24 Augusti och steg 1-3 måste slutföras innan dess.

Få en inbjudan till populära Revolut-kortet

Revolut

På senare tid har det kommit flera nya kort och vi kan nu erbjuda en inbjudan till superpopulära Revolut som ger dig 200kr.

Revolut Visa är som ett vanligt bankkort eller betalkort (debitkort) och du måste sätta in pengar på det i förväg för att kunna använda det.

Här är några av alla fördelar:

  • 0kr årsavgift och ett snyggt kort.
  • Kan användas överallt där VISA fungerar.
  • Slipp valutapåslag och växlingsavgifter.
  • Välj en valfri pinkod för kortet.
  • Använd med Apple Pay eller Google Pay.
  • Få 200kr när du skaffar via vår inbjudan.

Så här får du dina 200kr och kommer igång

1. Hämta din inbjudan nedan genom att ange ditt mobilnummer. Ladda därefter ner Revolut-appen via det SMS du får.

2. Starta appen och följ instruktionerna. Du kommer bland annat få verifiera dig genom att ta en bild på ditt pass samt en selfie. Detta eftersom Revolut har en skyldighet att verifiera vem som är vem enligt lagar och regler.

3. Därefter behöver du sätta in 100kr genom ett Mastercard/Visa som du redan har. När du gjort detta så kan du beställa ett gratis Revolut VISA och välja gratis standardfrakt som tar runt 1-2 veckor.

4. När kortet anlänt så kan du börja använda det med dina 100kr som du tidigare satt in. När du sedan handlar med kortet första gången så får du även bonusen på 200kr insatt på ditt kort.

Därefter är det bara att använda kortet precis som du gör med ditt nuvarande bankkort och fylla på med pengar efter behov. Genom att betala med ditt Revolut så får du bra kontroll på var pengarna tar vägen genom deras fantastiska app och många andra fördelar som att slippa valutapåslag.


Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.