Borderlands

Bra tips för dig

Till:
Xbox 360 Ifall det är några där ute som fortfarande spelar och har inte klarat sista bossen och har lite problem med överlevnad när du har lågt liv så finns det en bug/glitch i spelet som kan hjälpa i slutet. Ifall man kollar bakom sig vet man att det är ett stup ner som det blir som att man dör ifall man ramlar ner i. Men, normalt sett får alla monster och bossar fullt liv när du dör men inte här hoppar du ner där när du har lågt liv (funkar ändå så ifall du har typ 75% liv kvar med) så får du fullt liv och sköld medan bossen fortfarande har likadant. Jag har inte patchat mitt Borderlands så jag vet inte om det funkar. Pröva gärna.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juni 2010

Tack till:
sSciliO.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.