Call of Duty 4 Modern Warfare

Guide för spelet

Till:
PlayStation 3 I uppdraget ”Charlie Don’t Surf” så har jag en liten guide som kanske hjälper dig om du råkar ha svårt för det.

När du kommer in till ”the targetbuilding(TB)” så spränger de upp dörren och ni störtar in. När du går nerför trappan så kommer det ett rum emot. Döda fienderna där. OBS! Två kommer komma störtandes ur en dörr som ligger till vänster. Bordet där är fullt av vapen. Ta en shotgun som andra vapen och lämna bort M9.

Sen spelar du vidare tills du kommer till TV-huset.

Gå in i huset och spela framåt tills du kommer till det stora rummet där det finns en massa datorer och TV-apparater. Så vart än du går så följer resten av soldaterna med dig. När du kommer in ligger det en shotgun lutandes mot en halvvägg. Ta den så du för mer skott till din shotgun. Gå på huk mot dörren tvärs över rummet med din shotgun. När du kommer tillräckligt nära störtar en fiende ut ur dörren. Döda honom och vänta där. Det är krig på sidorna, men bry dig ej. Det kommer komma fler fiender vid dörren, döda dem med. Gå in där, där finns fler rum. Du kan välja olika fönster att skjuta igenom. Skjut med valfritt vapen på alla tills det börjar bli lite fiender kvar. Spring ut ur rummet och sök dig till den stora öppningen i hörnet av rummet. Där kommer du upp till andra våningen och fortsätt ditåt, där finns lite fiender som enkelt går att döda. Sedan när du kommit tillräckligt långt klarar du uppdraget.

Följ dessa instruktioner så kommer du klara uppdraget galant. Hur man gör Strafe Jump.
Strafe jump är som att hoppa, fast du gör det på ett specielt sätt så att du hoppar längre, om du t.ex vill hitta Glithes/Bugs. Du ska hoppa i en bakåtvänt S form. Det betyder att innan du hoppar så ska du göra ett S fast du börjar nerifrån. Du ska inte rotera kameran bara left-analog-stick. Du ska inte över driva men du ska springa typ i en meter innan du hoppar. Det betyder att du ska göra Strafe jumpet på en meter.
Hoppas detta funkar!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
november 2009

Tack till:
Emppu202, GangstaLean.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.