Call of Duty 4 Modern Warfare

Tips

Till:
Pc Ett enkelt noob tips.

På shipment så ska du lägga dig ner så fort du spawnar, om det är en server med mycket folk så märks du inte alls lika lätt. Och du dör förmodligen inte lika snabbt.

Ett annat lite tips är att om du tror att någon har ett hacks t.ex aimbot och wallhack, håll dig då bakom en vägg hela tiden och kolla sen på deathcam (om det finns en)
Då märks det om någon fuskar, eller gå ut med hela laget samtidigt och se om han kan döda er alla, gör han det så cheatar han.
Eller så kollar du bara han K:D ratio (Kill:Death ratio, hur mycket han har dödat och hur många gånger han har dött.)
Om den är t.ex 999:376 så fuskar han.
Det är ganska lätt att se vem som har hacks och inte, oftast. Om ni inte vill synas på fiendens karta när dem använder UAV så ska ni när ni gör en class välja "UAV jammer" på en perk dock syns ni om ni skjuter.
Men det går lätt att fixa allt du behöver är en "silencer" till ditt vapen som du får genom att klara ett visst challenge till vapnet du använder, du kan hitta alla challenge till alla vapen på "help"(om jag kommer ihåg rätt:).
Så nu syns du inte längre på fiendens karta vad du än gör(skjuter, dem kallar in UAV).


Tack så mycket:) Det går att skriva i färg om du skriver så här: först ^ sen en siffra mellan 1 och 8, sen det du vill ska stå i den speciella färgen. Numerna finns i tabellen under:

1=röd
2=grön
3=gul
4=blå
5=turkos
6=lila
7=grå
8=svart

Detta fungerar på servernamn, i chatten och säkert något annat ställe också.Om det är saker som du ofta använder i chatten, så kan du säga dom genom att trycka på en knapp. Så här gör du:

Gå in på en tom server, (för att testa att det fungerar) öppna consolen, som du gör genom att trycka på knappen § ovanför tab, ta bort tecknet § som alltid kommer dit när man öppnar den. Du kan behöva ändra en grej i options som det står enable console på till yes. Skriv (i consolen): /bind någon knapp som inte används i spelet sen say och vad du nu ska säga. Till exempel:

/bind f3 say hello

Det går inte att trycka på f3-knappen så du får skriva först f sen 3. (fast ihop)

OBS! Dessa tips är för online-mode!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
januari 2011

Tack till:
EfEs, MREverything, ponberg.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.