Call of Duty - Black Ops

Bra tips för dig

Till:
Xbox 360 Kilstreaks jag använder som är riktigt bra att använda!

3 kills: Spy plane - Ger dig och dina vänner koll på fienderna

4 kills: Counter Spy Plane - Hindrar dina fiender för att se dig och dina vänner med eller utan deras spy plane

8 kills: Blackbird - Perfekt till dina vänner och bästa sättet att se dina fiender

Du kanske tänker: killstreaksen? Jo, det ger dig och dina vänner större chans att vinna om ni vet vart era fiender är.

Tack för mig Bara en enkel lite glitch som egentligen inte är något att ha, men det finns så få så jag säger det endå.

På nuketown finns det ju två st hus. Det ena har ett fönster mot mitten(har det andra oxå). Du krossar fönstret och hoppar ut på gaveln. Till vänster om gaveln finns en stor skyllt där det står nuketown. Ta satts och hoppa upp på den.
Obs. Detta fusk kan verka otydligt. Isånnafall så är det bara att pm:a mig Jag vill ge er klassen som jag använder mest och fungerar bäst för mig och det är:

Primary: Enfield
Attachment: Suppressor eller ex.mag
Secondary: RPG

Lethal: Semtex
Tactical: Concussion eller flash
Equipment: Claymore eller motion sensor

Perk 1: Scavenger pro
Perk 2: Sleight of hand pro eller warlord pro
Perk 3: Hacker pro

Killstreak 1: Spyplane
Killstreak 2: Chopper gunner
Killstreak 3: Gunship eller dogs

Hoppas det funkar lika bra för dig som det gör för mig och jag vet att det är många som inte gillar Enfield men den är faktist bra med rätt saker till den. Klassen är bäst i Demotition och Ground war. Vill du veta hur man kan komma till den andra bordet (jag menar banan five) När du startar spelet. Gå till vänster och sen vänster igen. Sen förstör halva glaset. Sen ta några plankor tills du ser två plankor framför dig. Hoppa sen på plankan sen igen. Du kommer hamna på flagan. Sen ska du hoppa till den ena bordet. När du ser den andra bordet ska du hoppa med en long jump. Nu är du på den andra bordet och ingen zombie kan ta dig. Hej idag ska jag berätta hur man får en ThunderGun i Campaign. 1. Du ska köra banan "Kowloon city" och när du är i banan ska du gå längst bak och hitta ett kassett band. Men innan du tar bandet måste du förstöra tankar som behåller nova 6 gasen som finns när det kommer fiender. Efter det ska du till första vapen rummet, när du har gått in ska du åt vänster, där finns det en band spelare. Gå till den och Håll in X, Nu börjar bilden skaka. Efter skakningen såå... VIPS så har du en thundergun!! Detta tips finns även till PS3. OBS! detta tips går även att söka på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=fmJon_FYmWE&feature=grec_index Här är lite tips & trix för black ops:

Lås upp alla campaign banorna + zombiebanan "five":
Gå till huvudmenyn så du ser tv:n, sen trycker du snabbt på: LT, RT, LT, RT, LT, RT, så att du reser dig upp, gå nu till en dator i hörnet av rummet och tryck på x när det står det, skriv nu in exakt: "3arc unlock" med mellanrum.

Lås upp zombiebanan doa:
Gör som jag har skrivit ovanför, men när du har kommit till datorn skriver du istället in "doa", du kommer då att börja på banan och om du vill spela någon annan gång så finns den på zombiemenyn.

Spela offline utan några patch:
Gå till Xbox Dashboard och välj System Settings, (Finns längst till höger på My xbox menyn) välj "memory" och sen "Hard Drive" efter det välj "GAMES" och sen
"Call of Duty: Black Ops" leta sen upp
"Call of Duty7: Black Ops Title Update" gå in på den och välj "Delete", sen när du startar Black Ops igen så ska du välja "Cancel" på udateringen som kommer, du blir nu utloggad från Xbox Live och efter det finns det inga patch som kan stoppa dig från att glicha dig upp på ställen så att du t.ex. blir odödlig. Förutom det så har du nu också lättare att få vissa achievements. När du tar bort patchen så försvinner också dock alla map pack banor som du eventuellt har laddat ner, men det är ingen fara, nästa gång du loggar in på Xbox Live igen så behöver du bara ladda ner en patch på 13mb. och sen är allt som vanligt igen. Om du vill göra en snygg emblem på Black Ops så ska du ta emblemen Ninja och förstoran. Man ska ha Ninjans vänstra öga (höger för dig) Det kommer vara en liten skuggning på vänster ögat som kan bli najst. Om ni inte förstår vad jag snackar om så är det bara att gå in på Youtube. Sök sedan på Black Ops emblem glitch, det kommer komma upp jättemånga videos på hur man gör den emblemen.

See You Starside, peace out. Om ni vill ha ett achivement på zombies så kolla här:
1. En crossbow

2.Kör private match vara två stycken inte fler!

3. Pack and Puncha crossbowen.

5. sKJUT DIN KOMPIS SÅ ATT DET KOMMER ZOMBIES (se till att det är många zombies)

6 om det kommer 6 zombies mot kompisen och dom dör av crosbowen får du ett achivement!!!

OBS! Crossbowen blir som en monkey bomb! Ha det gött!! Denna glitch funkar på kino der toten och five.
Glitchen gör så att the random box flyttas.
Det behövs 3 personer för den här glitchen.
Jag berättar bara hur man gör det på kino der toten.
Först ska en person lägga sig i hörnet vid lobbin på nedervåningen.
Sen ska en annan slänga sig över honom.
Blir ni två döende och hör ett skratt flyttas the random box närmare.
Sen ska den tredje personen återuppliva dom ändra två.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
december 2011

Tack till:
Gamer123, Hurmangor, iEliteCookie, iTzHalo, MExSTHLM, Rockyfelle, sHaDoO, VillePille00, xboxman99.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.