Call of Duty - Black Ops

Koder, tips och fusk

Till:
Xbox 360 Tja de här är ett fusk så man kan få ett bonus zombie arcade spel.

1. När du är vid menyn (där du väljer zombie multiplayer och sånt) så tryck på LT och RT så kommer du los i stolen du sitter i. Sedan så går du till en dator och trycker på X (står när du ska göra det) och så ska du skriva in en kod.

Koden är: DOA (DEAD ops arcade) när du har gjort det så startar det och så är det bara att döda zombie.

PS! Om du vill köra det igen så kan du gå till zombies och så finns den där när du är färdig. (alltså på maps). Detta är ett fusk som ger dig alla "maps" utan att behöva klara ut spelet.
Gör så här: Tryck på RT och LT flera gånger tills du kommer ur stolen, Gå till en dator och tryck på X.
Skriv in "3arc unlock" så får du alla "maps" När du har startat spelet ska du trycka L1 R1. Sen när du går av stolen ska du gå åt vänster sen ska du leta runt i huset tills det står hold x to use computer. Sen skriver du 3arc deth ops unlock så kommer du till ett zombie spel det är jäätte kul.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
mars 2012

Tack till:
Metalliken, polen280, TheCodMan.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.