Call of Duty - Black Ops

Tips

Till:
PlayStation 3 Om du spelar "FIVE" ska du för att nå höga rundor ska du antingen försöka ta dig upp på bordet i början av banan.Du slår sönder det nedersta och det längst ner till höger på fönstret med en amrekansk flagga över. Bygg pankor och stå på vänster kant och försök hoppa upp.Ingen fara om det inte fungerar (det gör det nästan aldrig).Om du kommer upp hoppa baklänges till det lilla bordet och sprinta och hoppa till det stora. Nu kan inte zomiesen ta dig så bara döda dem.

Eller så åk ner till stridsrummet och hämta shotgunen vid den andra hissen (där nere) och sitt i den första hissen och kötta zombies. och om det blir för många zombies så åk upp med hissen och kötta några till. och om det blir för många åk ner igen och gör samma sak igen. Idag när jag spelade zombies märkte jag en sak med dem vapen som man drar i en sak när man laddar tex MP5K och M1 (gäller även shotguns med pumpfunktion/verkan) Men det behöver du inte göra om du knivar eller sprintar/spurtar när du nyss satt in magasinet. Det gör det snabbare att ladda. Om det fortfarande står noll (0)eller hur mycket skott det fanns i magasinet innan du laddade så försök med samma sak igen. Var snälla och inte skriv: noob fusk, detta är inget fusk, jag visste det redan eller något liknande nedanför därför inget av det ni skriver som skryt är sant.

Sen finns det ett glitch på FIVE (zombies) när ni ska hoppa upp på plankorna och sen på bordet, jag vill tyvärr meddela att bordet är patched (dem har tagit bort möjligheten att hoppa upp på det) Men du kan fortfarande hoppa upp på plankorna.

Om ni vill överleva dem 5 första rundorna så ska ni endast kniva zombies den första rundan för dem dör på en kniv. Nästa runda så ska ni skjuta tills ni får slut på skott. När du har använt alla dina skott så ska du köpa M1 på väggen. När du får råd kan du också köpa Olympic om du vill (jag gör det bara ibland) Sen efter den 5:te rundan (den 6:te rundan) så ska du öppna rummet och hissen och vänta på alla dina kompisar ska komma in i hissen sen åker ni ner och dödar zombies tills den 7:de rundan.

Sen ska ni öppna den spärren och gå till hissen där nere. Där finns en shotgun med pumpfunktion/verkan, köp den genom att byta ut M1 och inte Olympic och döda zombies tills du får råd att öppna hissen bakom dig (om du inte har råd med den efter du köpt shotgun med pumpfunktion/verkan) eller så vänta tills dina kompisar öppnar den. Gå sedan ner vid den 8:de rundan men gå upp så fort dem kommer för många zombies. Öppna den dörren till vapenlådan och kolla om lådan är öppen.

Om den inte är det så vänta till den blir öppen. Köp sedan ett vapen och byt ut den mot Olympic (om den är bättre) Har du råd så öppna lådan igen och kolla om du får ett bättre vapen. Om det är sämre än det du fick den första gången och bättre än den shotgun med pumpfunktion/verkan så byt ut den mot din shotgun med pumpfunktion/verkan.

Jag tänkte också berätta hur man ser död ut i MP
* = Krav

Första vapen - FAMAS/Ak 47 med ljuddämpare och extended mags *(jag föredrar FAMAS) (Fördel - dem kan ej höra dig när du skjuter och om du missar dem första skotten så har du 15 extra skott)

Andra vapen - CZ75 dual wield * (fördel - får du slut på skott på din FAMAS eller vad du har eller om du glömt att ladda innan så bara byter du till din CZ75 och skjuter han, dubbel skada, dubbelt så snabbt)

Lethal - Tomahawk * (fördel - du kan bara kasta den på en fiende när du ligger ner)

Tactical - Nova Gas/Decoy *(Fördel - Blir du dödad när du håller i den så kastar du nova gas ändå och den kan döda dem, med decoy blir dem distraherade)

Equipment - Motion Sensor *(Fördel - Du blir varnad i förväg om någon kommer)

Perk 1 - Ghost Pro * (Fördel - Spy-planes kan ej se dig, och vid pro så syns du inte av air support och annat, det gör dig helt osynlig)

Perk 2 - Warlord pro * (Fördel - Du kan både ha extended mags och ljuddämpare på ditt förstavapen, och om du missar första gången eller det går snett har du en extra tomahawk och nova gas)

Perk 3 - Ninja pro (Fördel - Du hörs inte mycket när du rör dig, och vid pro så hördem inte dig alls och du hör dem mycket bättre)

Så vad du ska göra efter du följt alla dessa instruktioner ovan så ska du lägga dig ner någon stans och hålla in din nova gas eller tomahawk (kasta den inte håll in R2/R1/LT/RT)och så tror dem att du är död, detta är bra för demolition, domination och/eller Search and Destroy. Var snälla och skriv positiva kommentarer eller inga kommentarer alls och innan du skriver något så läs hela, jag vill inte få forumet spammat.Equipment Om di vill komma långt i "FIVE", så campa i hissen som går mellan mellan och nedre våningen.

Ha en som håller fönster och tre som håller korridoren.

Den som sitter vid fönstret bör ha Speed Cola, Jauggernaut och Quick Rivive, dom som håller korridoren bör ha så många perks som möjligt, Jaugernaut och Speed Cola är ett måste, men en bör ha quick revive.

En som håller korridoren bör vara beredd att trycka på hissknappen om det skulle bli för många i hissen, och undertiden har man gått om tid att ladda om sina vapen. Det är även bra att sätta claymores vid hissen om zombiesarna skulle komma in.
Han bör även vara beredd att byta av han/hon vid fönstret om denne skulle få slut på ammo, och han som stog vid fönstret kan Reviva dom andra som håller korridoren, han som har quick rivive kan täcka dom andra.
Något annat som täckaren kan ha är Monkey Bomb, då det tar sin tid att skruva upp bomben, och detta kan ledda till att man dör, så därför bör man meddela dom andra att man backar undan och sedan kastar bomben.

När doktorn kommer är det bara att lämna hissen och springa runt om ni vill, men det är bäst att stanna, så man är beredd när zombiesarna kommer.

Genom det här kom jag och några polare till runda +20 lätt. Zombie Guide på: "Kino der toten"

Steg 1: På bana 1-4 ska du bara använda kniv och pistol, du ska INTE köpa något vapen i det rummet man börjar.

Steg 2: När runda 4 tar slut, öppna dörren där nere till vänster och se FÖRST om "Mystery Box" är där, om inte, köp vapnet som finns i rummet till höger på väggen. Nu ska du börja sluta använda kniv och bara skjuta med det vapnet du köpte. (Sikta inte med vapnet du köper, utan "Noscoopa", då får du Headshoots 80% av tiden.) Om du vill köpa ammo, så bara du går till vapnet och håller in "Fyrkant". När hundarna kommer, så ska du tränga in dig i ett hörn med dina vänner och "Campa" tills hundarna är döda. (Efter varje hundar, så får du ammo, vänta tills alla har reloadat, sen tar du det.)

Steg 3: När du har kommit till runda 7-8, öppnar du nästa dörr, där du kommer ut. När du väl är där, köp inget vapen. (Om inte Mystery Box är där. Du ska hela tiden leta efter Mystery Box.) Försök att inte vara den som BARA öppnar dörrar. Öppna dörrar ända tills du kommer till Ström/Bio-rummet, där slår du på strömmen. Det första du gör när du kommer till rummet efter att du har slåt på strömmen, är att du köper juggernaut. Det ligger här: När du kommer in till rummet, finns det en öppning till höger om du kommer in från den sidan som jag beskrev att du skulle gå, eller så finns den till vänster om du tar andra sidan (Jag rekommenderar inte att du tar höger som första dörr, där kommer det bara mer zombies) Sen går du rakt, och sen finns det en liten "Inbuckling" i väggen till höger, där ligger juggernaut.

Steg 4: (När du har köpt juggernaut, så tål du 5 slag från Zombisarna, och utan, bara 2.) Nu ska du uppgradera ditt vapen, och du ska INTE uppgradera det vapnet du har nu, utan något bra vapen du får från Mystery Box. Om du inte än har hittat Mystery Box, då öppnar du dörrar tills du kommer till Mystery Box. Du ser var Mystery Box ligger genom en tavla som finns i varje rum, där finns en karta över var det ligger. När du väll har vapnet, sparar du tills du har 5000, när du har 5000, så går du till teleporten, och linkar den. Sen går du till rummet du började och linkar den där, sen funkar Teleporten. (Använd INTE teleporten om du inte har pengar, bara om du håller på att dö OM du nu måste) Nu går du till Pack-a-Punch och uppgraderar ditt vapen. Och nu när du väl har nått höga rundor, så ska du gå några varv, och sen när du känner att du har alla zombies bakom dig, så ska du vända dig om, kasta en frag, och döda alla.

Steg 5: Om du inte vet vad du ska göra med dina pengar, så köp defenetivt perks och nya och bättre vapen fårn Mystery Box.

OBS: Var alltid med dom du kör med. Du kan gå runt om också utan dom, men då letar du efter Mystery Box eller så gör du varv grejen. Och öppna inte alla dörrarna, då blir det svårare att komma till högre rundor. På kino de torten.
Om man öppnar där uppe sen så efter 2-3 öppningar kommer 2 trappor gå ner för den högra sen lagar du fönstret som är till höger på väggen men bara den längs ner ska bara vara på fönstret sen hoppar man upp på plankan sen vidare till sakerna som är till vänster om fönstret. Inga zombies kommer dit.

På five

Om man går till ett av fönstrena som finns där man börjar så kan man hoppa upp på det ochj vidare till bordet brevid (det näst största ) sen hoppar man vidare till det största bordet och då kan ej zombierna ta en.

Om man åker ner i hissen sen så kommer man ju till det stora labbet där öppnar man ner till pumpgeväret och sen går man till höger och öppnar där kan man hoppa upp på 2 datorer [obs ej åka med den andra stora hissen)
¨hoppas ni kommer längre med detta fusk. Det här fusket använder du i kino der toten.Leta först upp mystery box sen samla så att du har råd med den och köp den. För att få raygun varje gång så skjuter du först 4 gånger sen lägger du dig ner och stiger upp igen och skjuter igen 4 gånger. Du kanske får thundergun istället men det är ungefär lika bra. Hej alla black ops fans ett bra tips till five börja så här:samla till du får 5000$ sen säger du till någon att öppna första dörren när du kommer ut spring till hissen och öppna den när du kommer ner så öppnar du trapporna i stället för att gå mot jurganut så går du andra hållet där finns det ett fönster t i sönder två glas bitar längs ned på fönstret och bygg upp plankor där.När du har gjort det så ska du hoppa upp på plankorna och sätta dig i mitten av fönstret PS.du ska ducka när du hoppar på andra plankan och gå mpot väggen och du ska ha jurganut för biland kan zombiesen slå dig så det är rätt bra. Hoppas tipset går till nytta Det här tipset använder du på multiplayer.
Ifall du kör mot bottar och har en MP5K class utan slight of hand och marathon perk ohc dödar en bott med Olympia så ska du plocka upp Olympian. När du har tagit Olympian så springer du fort och reloadar snabbare.


OBS:Detta tips funkar bara ibland Detta är en online glitch! OBS! Fusket fungerar bara om du har minst 10,000 Cod Points!

När du har klarat level 50 så kan du pretiga genom att trycka på "Player Card" och sedan trycka på "Prestige Mode"!

Men om du vill ha lite extra pengar i nästa prestige ska du trycka dig in på "Wager Match" och ta på "High Roller" och sedan Pro Gambler! Då kommer du in i en Pre-Game lobby(Där du kan se alla andra spelar o.s.v.) Då ska du prestiga! Då är du i en wager match som man måste ha 10,000 Cod points för att kunna va med i, för när man prestigar förlorar man alla sina Cod Points!

Så när matchen startar kan du inte förlora nånting! Det enda du kan göra (Om du kommer upp till 3:e 2:a eller 1:a plats!) är att vinna massor av COD POINTS!

Tips: om du har 20,000 Cod Points så ska du ta på "Double Down" innan du prestigar för då kan du vinna upp till 60,000 COD POINTS!

Det var nog allt! Jag hoppas att ni gilla fusket!

Kommentera gärna! Tja, idag ska jag visa hur man gör så att högtalarna på Nuketown spelar Baby

1. Klicka på Multiplayer.

2. Klicka på iconen där de står "LOCAL".

3. Klicka på MAP, och välj sedan Nuketown.

4. Sen ska du klicka på en icon där man justerar hur många "KILLS" du ska köra till eller hur länge match tiden ska vara, välj UNLIMITED på tid !


5. Du ska ha en sniper, jag brukar ha L96A1, sen bör du ha en AK47.

OBS! Om du kör två stycken får du inte döda honom/henne då kommer det inte funka, funkar bara ibland SORRY :( Det här är ett fusk på Five. Du ska gå till en av dörrarna i startrummet med en USA flagga över. Där ska du ta sönder fönstret längst ner till höger fönsterbit alltså. Sen sätter du en bräda där.Sen tar du sönder resten av fönstret. Hoppar upp på plankan sen trycker du på start. När du ser en zombie-hand på plankan tryck då trekant. Vips så är du inne. OBS endast online på zombie.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
mars 2012

Tack till:
3dom4no1, Blackopshack, fredrikm, GangstaLean, johan9993, jontta, Poffe, Proccito, theojjjj, Tuzm0, YeezSwe.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.