Empire - Total War

Tips för dig

Till:
Pc Hej!

Jag ska ge er ett litet tips. Om man anfaller en fästning med star walls (Stjärn formad mur) så ska du inte ha massa kanoner och sånt.
Ta bara Guards och 4 elite guards.
Omringa fästningen med 4 små armeér. En liten armé eller grupp som vi kan kalla det Ska inehålla 1 eliteguard och vanliga guards.
Dela upp så det är lika många i varje grupp.
Sammtidigt så ska grupperna klättra upp för en varsinn stjärnspets på muren.
Fienden delar på sig och då blir det lättare att döda dom.
Sen kan man fortsätta erövningen.

OBS:Detta är bra om man har problem att komma upp på fiendens mur. Ett tips till när man spelar som Sverige är att man snabbt erövrar Norge och Danmark, försök att inte gå i krig mot Ryssland, Storbritannien och Frankrike tidigt i spelet, för de är de starkaste länderna. Man MÅSTE ha mycket soldater i Stockholm om man går i krig mot Danmark, för de kommer försöka att inta Stockholm.
Ha mycket pengar och va ganska snål men satsa på din militär och bygg stora arméer, Danskarna har många soldater men få kronor så om man intar Norge, bygger upp en stor armé i huvudstaden, så när du har erövrad Norge får Danskarna ont om tillgångar, får ont om pengar och kan inte utbilda så stora arméer... Det är då du ska passa på och inta Köpenhamn, och vips Danmark finns ej mer.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
mars 2011

Tack till:
Nacke3000, rengna.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.