Guitar Hero Aerosmith

Guide för spelet

Till:
Gamecube Här är en guide. Guiden är vad du ska göra för att klara de uppdragen där du ska göra någonting specielt.

Foundry
För att göra så att den där gubben hamnar i poolen så ska du grinda bakom den där gubben. För att göra så att den där burken med lava åker ner så ska du grinda på sidan av burken när den häller ut lava.
Canada
För att göra så att den där grabben ska få snö på sig så ska du hoppa mot trädet som är under grabben. För att göra så att den där grabben blir fri som sitter fast med sin tunga i en stolpe så ska du åka på honom. För att få secret tape så ska du gå dit där det finns två rampar som står bredvid varandra. Sen ska du åka bakåt och grinda på den där on off grejen. Då kommer den ena rampen åka upp. Då ska du åka upp på den rampen. Sen ska du åka längre fram på rampen hoppa upp på det där röret utan tak sen åka på röret tills du ser ett spår. Åk då på höger sida om spåret så får du secret tape.
Rio
Få mycke poäng.
Suburbia
För att göra så att de där huset kan se på tv så ska du gå upp på huset som ligger vid polen. Sväng sen åt höger och grinda på den topen. Längre fram kommer du grinda på telefonledningen. Sen kommer du till huset. Sväng då åt höger och grinda på den andra telefonledningen. För att göra så att den där gubben ska kunna gå in i huset ska du hämta en yxa. Yxan är vid en av bänkarna vid byggplatsen. Sen ska du gå till honom. Då kommer trät gå söndder och han kommer åka ner i marken. För att få secret tape ska du gå in i huset åka upp i rampen så mycket åt höger som det går. Då kommer du hamna i en begravningsplats. Sen sväng åt höger när du är i mitten. Och åk upp för rampen. Då kommer ett glas krossas och du ser massor av fladdermös. Åk längre fram så serdu en flagga. Grinda på den så får du secret tape.
Airport
Det är en kille som glömde sina blijetter till flygplanet. De biljeterna ska du ge till honom. För att få biljetterna så ska du grinda på längst ut på den där grejen där de lägger väskorna åt vänster. Sen ska du åka ner för hela banan utan att ramla eller bli slagen. Han är längst ner på airport på övervåningen.
Skater island
Få mycke poäng.
Los angeles
För att starta en katastroff i stan så ska du grinda på Södra,Västra,Östra och Norra. För att göra så att tjuven åker fast ska du gå upp på bron och grinda på bilen som sitter fast när det har blivit katastrof.
Tokyo
Få mycke poäng.
Cruise ship
För att resa båten ska du göra wallride på den där saken som är sönder som sitter mot vägen. Saken är nära båten och det är en gubbe som står vid saken. För att göra sönder museet ska du grinda längst ut på museet där det finns trådar.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juni 2008

Tack till:


Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.