Iron Man

Speltips

Till:
Gamecube Monster trick

Detta kanske inte är uppenbart för alla, men man kan göra vissa tricks som kallas monster tricks i spelet som gör att man får 10, 20 respektive 30 000 poäng bara för att göra detta trick, beroende på hur svårt det är att göra. Man får även poäng för hur länge man gör monster tricket, som med alla andra trick. Passa dig bara för att göra samma trick för ofta, för du får mindre poäng om du gör samma trick hela tiden.

Hur vet du då hur du ska göra dessa trick? I logen (lodge), där affären och allt annat finns står det spelar-profil (player profile). Under denna flik står det karriär-högpunkter (career highlights), som berättar vad du måste göra för att låsa upp beskrivningen till de olika trixen (som kommer stå på samma ställe när du klarat av det). Det kan vara bland annat att åka på en rail 100 meter, slå ner tre motståndare under ett lopp. Hoppa in i mål och krascha men innan du hinner resa dej upp tryck på y och krascha igen när du landar och tryck på y igen håll på så till en ruta kommer upp och då kan du köra race på typ, green station och red station. kör in på ex. slopestyle och då kan du köra race där med!

Detta funkar på ruthless ridge, intimidator, snow jam och gravitude.

Gör du detta på rivalbaner som ruthless kommer du att köra rival på dem, fast då kan du bara köra race banor.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juni 2008

Tack till:
KazeN, XXL.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.