Kung Fu Panda

Bra tips för dig

Till:
PlayStation 3 Här är ett tips till dig som alltid förlorar i multiplayer spelen på Kung Fu Panda mot Brorsan, Syrran, Föräldrarna eller kompisen! Om hon/han är medel bra och du är ganska dålig så ska du få ett tips på två heta kombos som gör dig till kung!

Tips nr.1: Gå fram till honom(han/hon kommer förstås att börja att slå dig) och använd block/skyddsbubblan och när han/hon slutar slå för nå´n sekund så ska du använda kombon: fyrkant/kvadrat och sen tryck sen 5 gånger på trekant/treangel så komer din karaktär att börja jonglera med motståndaren! Han/hon kan inte ta sig ur det här! Din karaktär kommer att jonglera tills måtstånaren slås ut!

Tips nr.2:Gör samma sak som tips ett men istället för att börja jonglera med motståndaren efter skuddsbubblan/block så trycker du fyrkant/kvadrat och sedan följ av en snabb tryckning på rund/cirkel/ring så kommer din karaktär att kasta din motståndare

Han /hon kommer garanterat att känna sig blåst! HOPPAS DETTA HJÄLPTE!!!!!!!!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
januari 2013

Tack till:
Nightwing.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum: