Kung Fu Panda

Bra tips för dig

Till:
PlayStation 3 Här är ett tips till dig som alltid förlorar i multiplayer spelen på Kung Fu Panda mot Brorsan, Syrran, Föräldrarna eller kompisen! Om hon/han är medel bra och du är ganska dålig så ska du få ett tips på två heta kombos som gör dig till kung!

Tips nr.1: Gå fram till honom(han/hon kommer förstås att börja att slå dig) och använd block/skyddsbubblan och när han/hon slutar slå för nå´n sekund så ska du använda kombon: fyrkant/kvadrat och sen tryck sen 5 gånger på trekant/treangel så komer din karaktär att börja jonglera med motståndaren! Han/hon kan inte ta sig ur det här! Din karaktär kommer att jonglera tills måtstånaren slås ut!

Tips nr.2:Gör samma sak som tips ett men istället för att börja jonglera med motståndaren efter skuddsbubblan/block så trycker du fyrkant/kvadrat och sedan följ av en snabb tryckning på rund/cirkel/ring så kommer din karaktär att kasta din motståndare

Han /hon kommer garanterat att känna sig blåst! HOPPAS DETTA HJÄLPTE!!!!!!!!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
januari 2013

Tack till:
Nightwing.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.