Lego Star Wars

Tips

Till:
Pc Det här är ett litet tips till Lego Star Wars: The Video Game:
På den sista banan (episode IV) så kan du göra "force push" på rebellerna
om du är en sithlord (Vader, Sidius, Maul och Dooku är sithlorder).
Det är också smart om du använder kraften på de vita luckorna, som sitter på de vita LEGO-väggarna. På det sättet så kan man käna mer än 200000 LEGO-studs!

Ett litet tips på Kaskyyyk: Vid stranden så ska man "dra" upp morötter ifrån marken. Det är lite lättare om du och en kompis kör tillsammans, så kan kompisen försvara dig samtidigt som du drar upp moroten! När du ska döda General Grievous i Story Mode, så hoppar han upp på olika plattformar. Den tredje gången han gör det, är det väldigt svårt att skjuta på "bomben" bredvid honom. Man ska byta till Obi-Wan och andvända kraften på några gula legobitar bredvid Grievous så att det blir en liten låda. Sedan ska du vara Cody och hoppa upp på lådan. Egentligen är det meningen att Cody ska hoppa upp och ner och skjuta, tills han träffar bomben. Men det försökte jag med säkert tusen gånger, och det funkade inte. Då kom jag på att jag kunde andvända mig av "buggarna" som speltillverkarna inte kan undvika. Byt till Obi-Wan och hoppa långt till höger när du står nedanför Grievous plattform. Försök att hoppa upp på Grievous plattform därifrån. Det kommer inte att funka. Gå lite framåt så att du står mot väggen. Håll inne framåtknappen hela tiden som du håller på att hoppa upp på plattformen. Håller du inne framåtknappen så kommer du att stå i luften mot plattformen om du hoppar hela tiden. Det funkade för mig i alla fall. Hoppa hella tiden tills du är uppe på plattformen. Gör slamattacken (tryck hoppa+hoppa+attackera) så att du förstör bomben, en bit av väggen och skadar General Grievous. Sedan är resten så lätt att jag nästan inte behöver förklara mer. Använd kraften på några grejer som ramlade ner och döda Grievous. Vill du komma in i frågetecken-rummet?

OBS! Du måste ha alla minikit! Du går till den största modellen sen väljer du den. Sen slumpar den om du får komma in eller inte. Slumpar den ett nej så tittar du bara på den. Då kan du ej slumpa igen. Om den slumpar ja så kommer du till en korridor med alla bossar på spelet fast superduperbra! Bäst att vara då är nån som kan hoppa högt. Hoppas att den slumpar ja på just ditt spel!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
februari 2010

Tack till:
dollarimon, Salzalada, zekrom.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.