Lego Star Wars

Tips för dig

Till:
PlayStation 2 För de som inte vill fuska men inte har tillräckligt med studs kan man bli odödlig på detta vis. Hitta en klippa som du dör på om du skulle hoppa ner. Hoppa ner från den pch precis när du hör skriket från din lego-gubbe ska du trycka på drop out på menyn och sedan trycka på start igen på menyn för att komma in i spelet igen och vips så är dina hjärtan genomskinliga och du kan inte dö! Hur du klarar Anakin lätt på episod III, kapitel 6:
Koppla in den andra spelaren, då blir den Anakin. Sedan är det bara att slå honom tills han dör. OBS! Om någon trillar ner i lavan måste du börja om.

En lurig "behållare" (vita grejor med liten lampa) på episod III, kapitel 4:
På stranden finns det blad lite här och var. Om du drar upp alla hittar du tre morötter, och då får du en behållare (det kommer en liten film om var den är). Att samla mynt i spelet Lego Starwars är inte så svårt. Dock kan det ta tid innan man får ihop tillräckligt med mynt för att köpa det man önskar. Utöver att samla mynt i banorna kan man, som alla säkert vet, finna mynt i mellanvärlden. I restaurangerna återfinns bland annat ett antal pallar. Då du är en gubbe med lasersvärd (dessa kan trolla) kan du vända pallarna upp och ner. Om du är tillräckligt snabb och lyckas vända alla pallar i ett rum upp och ner innan någon av dem automatiskt vänds till rätta igen, kan du slå sönder varje pall. Då flyger det massor av mynt ut i lokalen varav många är blåa och därmed extra värdefulla. Samla ihop dessa och ditt spelkapital växer en aning raskare. När du ska ta en mini-kit som sitter ganska högt upp, måste du inte ha en gubbe som hoppar högt. Du kan använda en vanlig lasersvärdsgubbe. Du behöver bara stå under den, dubbelhoppa och sen när du är som högst i luften, gör då neråt-attacken. Då flyger din gubbe upp lite längre och då ska du kunna nå mini-kiten. (OBS: det här är lättare och göra när du spelar ensam.)
Om du möter gubbar som till exempel count dooku eller darth maul,och du ser att dom kommer göra kraft på dig.
Då byter du gubbe till den andra och slår honom.
Det var allt för mig hoppas det blir lättare och vinna över bossar nu.
Hej då.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
december 2011

Tack till:
Coojo, DDDD, Labben, LegoDanne, newyorker.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.