Little Big Planet

Tips

Till:
PlayStation Portable Om du vill göra banor med osynligt material så ta något material, sen så gör storleken så liten det bara går. Nu gör du ett osynligt material.
Obs du måste göra det helt rakt.

Hur man får secrets, Gå till sök bana och skriv cheats, glitchs, eller secrets,,, om man vill ha märken som man inte kan få sök på mm secrets.
när du gör egna dräkter tänk på att inte ta för många.

Vatten falls effekt: Ta sten 1 lager ta glas minsta lagret lägg framför stenen. Lägg de så att dem nästan nuddar varandra. Ta en pistong och gör så att glas bitarna går ner och upp mycket men i olik takt. ta en till sten lika stor som den första. klistra fast den med den första. ta nu ett material och istället för kryss tryck tre kant så, men bara så att man ser glas bitarna ,,, nu har du en färdig vatten fall effekt. 12/4-2010

Hur man gör ett huvud som kollar åt olika håll:
Ta ett lager kartong. Lägg dit ett djur öga. Lägg ett dekoration huvud på djur ögat. Nu kollar huvudet åt dit håll och följer dig med blicken.
31\5=2010Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
november 2010

Tack till:
kallesander.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.