Madagascar

Tips för dig

Till:
Pc I "Martys flykt" kan man sparka på höbalar, vakter och statyer för att att få pengar.När man börjar Martys flykt finns det en staty bakom Marty som leder till ett lönnrum.Det finns många lönnrum här och där.
När man kommer till djurparksjägaren, som skjuter sömnpilar, så kan man bara ducka och krypa istället för att gömma sig bakom saker.
------------------------------------------------------

Om det bara finns liv-tikis i skåpen i "Pingvinmyteriet", så ta tikin som finns i skåpet, och stäng skåpet.När man sedan öppnar skåpet så finns ett mynt där.(Om det inte finns något mynt där så ska man öppna och stänga några gånger.I vissa skåp går det inte att hitta några mynt.)
------------------------------------------------------

I alla nivåer där det finns snäckor (utom i "Mystisk djungel" och "Rädda lemurerna"), så finns det mer än ett mynt i snäckorna. Så fortsätt att dubbelstudsa och ryta på snäckorna så blir man en aning rikare.
------------------------------------------------------

I "Tillbaka till stranden" så finns det ett träd med durianfrukter som Wilbur äger. När man hjälpt Marty att försvara trädet mot sköldpaddorna, och man har fått delen till fyren som Wilbur har, så finns det pengar i frukterna i trädet. Sparka på trädet så faller frukt efter frukt ner till Marty. (Som ni säkert förstår så måste man sparka mer än en gång för att få ner frukterna. Man kan ju inte bara sparka en gång för att alla frukterna ska ramla ner.) Trädet ser ut som en palm och frukterna ser ut som kaktusar.
------------------------------------------------------

I "Marty kommer till undsättning" finns det purpurröda blommor med pengar i. Sparka upp dom för att få pengarna. Dom finns i kanterna till "Ingen shans att överleva-vägen". Leta noga.
------------------------------------------------------

Ett litet tips om "Slutstriden" är att köpa fler liv i sovenirbutiken. Köp många extra liv-tikis för att kunna samla på sig fler liv. Ni kommer att märka att tabellen över hur många liv man har, har ökat genom att man får plats med fler tikis.
Myntmagneten är dyr men väldigt praktisk. Så ifall ni tycker att ni har råd så köp den!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
april 2007

Tack till:
jockesapiens.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.