Monsters Inc. Skrämmarön

Olika bonusar i spelet

Till:
Pc OBS! Detta måste göras på banan
"Oasen" på "Ökenträningsbanorna"

Till att börja med ska du komma högst upp på berget (om du inte redan har varit där under ditt spel ska det finnas en orange nerv som leker med en boll där). Ställ dig sedan på kanten, brevid brevlådan. Om du står på rätt ställe ska du kunna se en en monsterpollett som bidrar till silvermedaljen.

När du står rätt, hoppa ut för stupet och peppra (tryck fort många gånger) på Hopp-knappen (D eller Enter). Fortsätter du länge nog kommer du hamna över poletten och kunna ta den i luften. På så vis behöver du inte accelerationspilen på banan för att kunna få silvermedaljen.

Du kan även göra detta på "Gravkammaren" på "Ökenträningsbanorna" om du står högst upp på byggnaden. Du kan även få guldmedaljen på den banan utan accelerationspilarna eller kastslungorna om du är riktigt skicklig.

Om du inte förstår eller klarar av det, titta på denna video: http://www.youtube.com/watch?v=PCi7Qj2fLlw

TIPS! Om du vill vara lite extra cool kan du ta silvermedaljen innan bronsmedaljen.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
augusti 2011

Tack till:
Ellipelli.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.