Need for Speed: ProStreet

Tips

Till:
Xbox 360 För lätta pengar:

1. In i karriärläget. Så går du till "Kodinmatning" och sedan skriver du in "Unlockallthings". Detta låser upp 5 extra bilar i bilaffären. Så går du till bilaffären och köper en Acura Integra (Ej Type R). Du ser att den kostar 0 credits. Köp den, så går du till garaget och säljer den så får du 7200 för den.

2. In i karriärläget. Så går du till "Kodinmatning" och sedan skriver du in "Unlockallthings". Om du inte redan vet så kan du bara använda fuskkoder i nfsps en gång, men fusskoden "unlockallthings" fungerar flera gånger, men endast om du startar om spelet. Så skriv in koden. Gå sedan till ditt garage, du ser 4 nya bilar, Dodge Viper SRT10, Nissan 240SX, Chevrolet Cobalt SS, och Pontiac GTO. Sälj dessa bilar. Du får ca. 100k. (Om du inte ser dessa bilar i garaget.. Gå till karriärkartan, gå till vilket race som helst och få din bil att få "Lättare skador". Avsluta sedan racet och reparera din bil. Gå till garaget och du ser dina 4 nya bilar.)
För att göra samma sak igen, starta om spelet och gör samma sak igen.
Fortsätt så tills du får så mycket pengar du behöver.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
januari 2008

Tack till:
paaaaaatrick.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.