Need for Speed: ProStreet

Tips för dig

Till:
PlayStation 2 Gör så här: Slå in koden unlockallthings sen går du in på Ladda. Klicka där sen går du till ditt garage och där står lite bilar. Sälj dom bilarna så du får pengar. Sen startar du om ditt PS2 och slår in koden och gör om allt hela tiden så kommer du snart att vara sten rik! För mig funkade det utmärkt. Jag hade 17.000 i cash men när jag gjorde detta fick jag till slut 600.000! Detta är verkligen ett användbart tips till dej som vill tjäna lite stålar. Hur du slår Ryo tips
Bana: Köp en likadan evo som Ryo och trimma den så mycket som möjligt då går det mycket lättare att slå han.

Drift: Bli drift kung och när du fått bilen så blir det lite lättare att få mera poäng.+ lustgasa i en sväng innan du driftar svängen för då får du 100+ poäng.

Fart-utmaning: Köp nyaste nissan för c.a 60,000 och köp ( kraftpaket ) det längst ner.


Dragracing: Köp en ( Chevrolett chevell SS ) och vrål trimma den. Jag gjorde 400m med den.


Tjäna mycket pengar:
När man ha klarat showdown tävlingen så bli man utmanad av Ryo showdown kungen och om man vinner över honom får man hans bil och 500,000kr. Nu tror du säkert att man kan inte utmana honom mer men FEL. Man kan det genom att ta showdown tävlingen vinn och dominera den och bli utmana av Ryo igen. Vinner du över honom igen får du samma bil och får 500,000kr till då har du en miljon och kan köpa den dyraste bilen eller trimma en bil eller något annat. !PS! Du kan göra om det ett önskade gånger så att du har det belopp du vill ha. Här är ett bra tips. Köp en toyota supra. Trima den fullt i allting. Sedan kör den i över 400km. Ett tips till dig som vill ha en riktigt bra wheeliebil. Först skriver man in unlockallthings, sen köper man en Dodge Charger. Man trimmar den steg 4 på allt sen har man en bil som wheelar över 400 meter oftast.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juli 2011

Tack till:
123robin, Blipstar, hej11, NeedforSpeed.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.