Saint's Row 2

Speltips

Till:
Pc Tja allihopa här är lite tips.

Här är hur Man får trafik-kon-hatt först gå till en bil sen hoppa upp på den sen så ska du så kallat "Bil surfa" vänta till du får 3 guld stjärnor sen kan du trilla av eller något och så har du den den är kanske inte så cool att ha på sig men den är rolig.

Här är hur man får motorcykeljacka eller vad den heter först ska du döda några gäng-medlemmar sen kommer massa andra gäng-medlemmar så ska du döda massa samtidigt så att du får 3 stjärnor guld silver eller brons jag kom inte ihåg.

Här kommer hur man får några polare.

Först den döda Carlos gör uppdraget där Carlos dör sen ring 555-5966 på mobilen så får du den döda Carlos.

Sen tar vi Polisen spela Fight klubb i fängelset på den där första fängelse ön där man började spelet klara nivå 6 så får du honom.

Legal Le spela Fight klubb i samma fängelse som Polisen men då behöver du bara klara till nivå 3 så får du honom.

Jane du får henne när du klarat 50/50 spray tags.

Förlåt om det är dåligt förklarat och allt gick inte att skriva lite var engelska och jag kunde alla polare men jag har glömt dom.

Jag kommer säkert att göra mer Tips och Koder och så. Här kommer ett litet tips på Saints row 2.

Om du vill ha respect fort. Så ska du gå/åka till den stora bron. Till den vänster på kartan. Där det går människor du ska gå till mitten av bron. Nu ska du ta en gisslan och sen gå till kanten och kasta ut i havet. Du kan få upp till 3 guld stjänor.

Hoppas det hjälpte

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
mars 2009

Tack till:
honda131, J3GUST.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.