Skyrim

Speltips

Till:
PlayStation 3 Hej alla. jag hade tänkt skriva om hur man får snabba pengar. Du ska helst vara i Riverwood för att göra detta. Du ska då gå till trädsågen. När du är där så ska det finnas 2 ställen där du kan hugga ved i närheten. Du ska då hugga en massa ved sen så är det bara att gå till gubben Hod som bor där och driver sågen, så du behöver inte gå särskilt långt, så skit i hur mycket din karaktär kan bära. Så när du har sålt all ved så ska du göra detta om och om ingen tills du inte pallar mer. Tack alla för att ni läste och sätt gärna bra betyg så att detta tipset hittas lätt. Tack!

Hej alla. jag hade tänkt skriva om hur man får snabba pengar. Du ska helst vara i Riverwood för att göra detta. Du ska då gå till trädsågen. När du är där så ska det finnas 2 ställen där du kan hugga ved i närheten. Du ska då hugga en massa ved sen så är det bara att gå till gubben Hod som bor där och driver sågen, så du behöver inte gå särskilt långt, så skit i hur mycket din karaktär kan bära. Så när du har sålt all ved så ska du göra detta om och om ingen tills du inte pallar mer. Tack alla för att ni läste och sätt gärna bra betyg så att detta tipset hittas lätt. Tack!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
oktober 2014

Tack till:
gtamannen2.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.