Spider-Man 2

Tips, koder och fusk

Till:
Gameboy Advance När du fått spelet och startat ett nytt spel skriv HCRAYERT som namn sen går du bakåt och skriver du vilket namn som helst så har du klarat 40% av spelet, du får 201,000 Hero points, swing speed och web zip uppgraderingarna, rankningarna: "Big Game Hunter", "Alien Buster", "Shock Absorber" och "Tentacle Wrangler".

Om du redan har sparat ett spel och skriver HCRAYERT som namn så suddas det bara ut men gå back så när du startar det har du fått 201,000 Hero points, klarat hela spelet och kommit till kapitlet "First Day Of Rest Of Your Life" sen kan du också köpa allt. Ps. det du har köpt måste du köpa igen..
PS. Daily Budget uppdragen är kvar Gå till Options, Special, och koder inne i menyn och tryck in följande koder.

Oändligt med liv / Odödlighet: NERGETS
Oändligt med vebbnät: FILLMEUP
Alla attacker köpta: MYHERO
Lås upp alla banor: WARPULON
Lås upp alla filmer: POPPYCORN

När du har klarat hela spelet då menar jag 100% då ska du skriva in det hära - FLUEDEAR så händer det något jättecoolt.

Om du vill vinna första bossen lätt ska du göra så hära. Du ska gå nära han och sen så snurrar han då ska du klicka L1 så att du duckar så blir han snurrig så kan du slå han. Här är två koder som du kan använda när du har klarat spelet. För att använda koderna ska du pausa spelet och klicka på dessa knappar. Om du har gjort rätt kommer spelet att startas igen.

Spela som Dr. Octupus.
X,Y,A,Y,X,A och Y.

Spela som Neo i Matrix.
X,X,A,A,R,R,L,Y och L.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juni 2008

Tack till:
peshmerge-01, ThePredator.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.