Terraria

Olika tips

Till:
Pc Hur du hittar Floating Islands:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Du behöver:
En väldig massa blocks, tålamod och några copper, iron & gold bars.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hur du gör:
Bygg en Depth Meter (10 copper bar, 8 iron bar & 6 gold bar vid stol och bord) och sätt den bland dina accessory slots. Nu ska du bygga ett torn, höjden varierar beroende på hur stor map du har, på en small eller medium map ska du bygga dig upp till cirka 450 "feet above", på en large map ska du bygga till cirka 775. Nu ska du bygga en väg rakt åt höger eller vänster rätt ut i luften med dina blocks, det krävs väldigt mycket tålamod för detta eftersom att Floating Islands är väldigt sällsynta och det kan ta timmar att hitta en. Ett tipps är att göra några meteor shots och skjuta (med en minishark, musket, handgun eller flintlock pistol) där du tror det finns en Floating Island, om skotten studsar tillbaks finns det någonting där.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vad en Floating Island är och varför du vill hitta en:
En Floating Island är som det heter, en flygande ö. På ön växer det träd, det finns ores och allt annat som finns på marken. Varför du vill hitta en är förmodligen på grund av att de oftast innehåller ett litet hus byggt av copper, iron, silver eller gold bricks, huset innehåller en chest som oftast innehåller en Lucky Horseshoe, Shiny Red Baloon, Starfury eller Rocket Boots.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vad sakerna gör:
Lucky Horseshoe - Accessory. Tar bort fall-damage.
Shiny Red Baloon - Accessory. Gör så du hoppar högre.
Rocket Boots - Accessory. Gör så du kan flyga, tar 7 mana hela tiden du flyger.
Starfury - Weapon. Vapen som skjuter stjärnor från himlen, tar 11 mana per attack.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoppas tipset hjälper dig! ;) /DjLudde

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
maj 2011

Tack till:
DjLudde.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.