Tom Clancy's EndWar

Bra tips för dig

Till:
Xbox 360 Det finns 11 brigader till alla 3 supermakter. Alla har infanteri, pansar och luft. Alla brigader har endast ett kommando fordon använd den väl.
Luftburna brigader finns det 2 av för er som gillar helikoptrar och infanteri strategier, även kanske bemästrar infanteri strategier. De har 6 skytteinfanteri, 4 ingenjörer, 4 transporter, stridsvagnar och artilleri 2, helikoptrar 6.
Mekaniseradebrigader finns det 2 av mycket transporter och ingenjörer 6 av vart. Mekaniserade Innehåller de strids vagnar och skytteinfanteri 4, helikoptrar och artilleri 2. Mycket bra för den som vill lägga ut minor, sätta in ingenjörer i byggnader då stoppas det mesta, förutom artilleri. Samt snabbt få infanteri att förflyttas utan skada eller förlust av tid. Om du är duktig på bakhåll är dem du borde vända dig till.
Pansarbrigader det finns två av dem de har mycket stridsvagnar och artilleri 6 av vart. Kraft i uppgraderade stridsvagnar är obeskrivlig, men de är nästan helt ostsoppara endast helikoptrarna, artilleri eller bombplan kan hindra dem. ingenjörer och transporter är det 4 av, skytteinfanteri 4 helikoptrar 2. En fasa på slagfältet vill du ha allt raserat är de som kan göra jobbet.
Taktiska brigader finns 2 av dem de har enbart artilleri vid 6 andra enheter är spridda och har infanteriskyttar på 5. Däremot ingenjörer, stridsvagnar och helikoptrar har fyra av var. Commando fordonet är det fortfarande bara 1.
Sist men inte minst eller mesigast finns det den sista brigad gruppen.
Stormbrigader där finns det 3 av alla enheter utom kommando fordonet.
Skytteinfanteri, ingenjörer, stridsvagnar, artilleri, transporter och helikoptrar finns det 4 av i vart grupp. Dessa brigader används oftast för deras jämna indelning och är effektiva i striden. Om du insisterar på att storma slagfältet är det dem du ska välja.

Komihåg välj din strategi noga, den kan bli din seger eller ditt fall. Det finns inga dåliga brigader bara dåliga officerare. Om är online måste du, (om du inte spelar med en vän) finna någon eller några som sammarbetar till seger, håll dig då till dem. Bli fruktad i striden vi ses snart där.
Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juni 2012

Tack till:
Destroier515.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.