Ultimate Spider-Man

Tips

Till:
Xbox 360 Övriga bilar:
Vinn över den indikerade Blacklist bossen för att vinna dennes bil.
Aston Martin DB9: Boss 7
Audi A3 3.2 Quattro: Boss 15
Audi A4 3.2 FSI Quattro: Boss 14
Audi TT 3.2 Quattro: Boss 15
BMW GTR (Race version): Boss 1
Cadillac CTS: Boss 12
Corvette C6: Boss 5
Corvette C6.R: Klara spelet till 100%
Dodge Viper SRT 10: Boss 6
Ford GT: Boss 4
Lamborghini Gallardo: Boss 6
Lamborghini Murcielago: Boss 4
Lotus Elise: Boss 8
Mazda RX-7: Boss 9
Mazda RX-8: Boss 12
Mercedes-Benz CLK 500: Boss 8
Mercedes-Benz SL 500: Boss 11
Mercedes-Benz SLR McLaren: Boss 3
Mitsubishi Eclipse: Boss 14
Mitsubishi Lancer Evolution VIII: Boss 11
Mustang GT: Boss 12
Pontiac GTO: Boss 10
Porsche 911 Carrera S: Boss 7
Porsche 911 Turbo S: Boss 5
Porsche Carrera GT: Boss 3
Porsche Cayman S: Boss 10
Renault Clio V6: Boss 13
Subaru Impreza WRX STi: Boss 9
Toyota Supra: Boss 13
Vauxhall Monaro VXR: Boss 10

Tips: Snabb start:
Håll bra koll på din varvtalsräknare från början av starten vid startlinjen. Få en perfekt start får att tjäna några få extra sekunder. När nålen är blå släpp kopplingen och håll in.

Tips: NOS och grepp:
Ett tryck på Lustgas knappen gör att chassit åker bakåt, och ger bakdäcken mer tyngd under den nya accelerationen.
Effekten blir att du kommer att åka rakt. Om du ser att den bakre delen av din bil sladdar utåt eller att den håller på att tappa kontrollen, Tryck på Lustgasknappen. Du kommer att bli övveraskad över hur fort det går att få bilen att gå rak igen. Det här är ett toppentrick i kombination med "speedbreaker". med den korrekta timingen, finns det ingen sväng du inte kan ta, oberoende av vilken hastighet du har för tillfället.

Tips: Tjäna pengar lätt:
Om du har lite pengar, är det bara att vinna över en av motståndarna på "Svarta listan" Du kommer att få två märken att använda på flera olika saker. Använd dem inte på "Uniques" tidigt i spelet. Använd dem istället på den mittersta eller vänstra "Random" valen. De borde alltid komma som en stor pengabonus eller moståndarens ägarbevis på hans bil.

Eftersom att du kan köra om Blacklist tävlingar du har klarat och fortfarande tjäna pengar på dem, Gör vilken som helst av Kazes tullrace eller "Tollboth" på engelska. Du kommer att få $10,000 för en vinst. Vid den här punkten av spelet borde du förhoppnongsvis ha fått Porsche Cayman från Baron, om inte borde din snabbaste bil duga alldeles utmärkt.

Tips: Lätta uppgraderingar:
Innan du gör något måste du vinna Burger King Utmaningen. När du vinner den, kommer du att låsa upp alla unika delar ( Även kallade Junkman parts) Ta vilken bil som helst och sätt på alla delar du vill ha förutom trimningsdelarna.
När du väl har bilen som du vill ha den, åk till Trimningsaffären. Maxa din bil genom att trycka på X. Sätt sedan på Junkmandelarna. Maxa din bil igen. Sätt sedan på Junkmandelarna igen, nu borde din bil vara fullt uppgraderad.

Tips: Rekommenderad bil:
Den bästa startbilen är Cobalt SS. Använd den tills du får Eclipsen. När du vinner Svartlist tävlingar försök på dem tre "?" markeringarna. Du kan få pengar eller bilen. Om du får deras bil, åk till Garaget och sälj den.
Du kan få mycket pengar genom att göra detta och få unika uppgraderingar efter du börjar få de visuella uppgraderingarna ( efter du har bytt från Cobalten) Hej här är tre tips till Need for speed most wanted:

Jagad 1:
När du blir jagad av poliserna så lägger dom ut spikmattor .Men om du lyssnar noga till ljudet så hör du vart dom har lagt spikmattan.
Dom säger typ: The spiks are on the left side (spikarna är på vänster sidan)

Jagad 2:
När du vill veta om poliserna har gjort en vägspärr så kollar du på kartan eller så hör du
Dom säga i polisradion: We have a roadblock(vi har en vägspärr)

Jagad 3:När du kör igenom en väg spärr så kör på bakdelen av polisbilen för då börjar den polisbilen du körde på snurra runt och du kan åka vidare. Ett tips om du vill få mycket bonty (belöning):

Jag ligger 3:a på listan och har haft stor hjälp av detta.

Börja med att åka till busstationen, där det finns ett antal bussar som står på rad.
Du kommer upp genom att åka in i busstationen, upp på rampen, ut på bussarna och då får polisen troligen inte tag på dig.
När du kommer uppåt i spaningsnivå och det kommer bättre polisbilar så kommer dom troligen att försöka att åka upp till dig, så håll ögonen öppna.

När du har fått så mycket bonty som du vill ha så ska du åka till fotbollsarenan, åka bara igenom en utav fällorna och stå still inne på arenan så får polisen svårt att hitta dig.

Bonty (Belöning) var tionde sek:
Nivå 1: 100
Nivå 2: 500
Nivå 3: 1000
Nivå 4: 5000 Tips 1:
Om du vill ha en bra bil när du möter Razor så ska du ta en Dodge Viper, Lamborghini Gallardo eller Corvetten. Därför jag rekomenderar dom här bilarna är att alla tre har bra fart, bra väghållning och kommer upp i farten ganska fort.

Fusk:
Bra motor som heter Junkman:

UPP, UPP, NER, NER, VÄNSTER, HÖGER, UPP, NER.

Tips 2:
Här handlar det om Heat levels.
Heat level 1:
Nu kommer det lätta poliser. Om du kör på dom i mitten av bilen går den oftast sönder direkt.
Heat level 2:
Det kommer samma bilar som i Heat level 1. Dom är lite svårare än för och dom börjar med vägspärrar.
Heat level 3:
Nu kommer det ganska svåra poliser. Dom är tyngre och finns det vägspärrar och suvar. Suvar kommer att köra imot dig ibland.
Heat level 4:
Nu är det polisjakt! Nu kommer det samma bilar som i Heat level 3, men dubbelt så svårare. Nu kommer suvar vägspärrar, helikoptrar ock spikmattor. Helikoptrar kommer se dig i stortsätt hela tiden. För att få bort helikoptern så ska du gömma dig i tunnlar. Spikmattor ska du inte köra på, för då kommer du få punktering. Dom är gula och svarta.
Heat level 5:
Nu är det riktigt svårt! Nu kommer det polisbilar som är Corvetter och ibland kan Cross komma. Dom här polisbilarna har lustgas, så försök att inte komma på denna level.

Tips 3:
För att ha poliserna länge så ska du gå först in på bounty och ta första polismärket. Då hamnar du ungefär på motorvägen. Där ska du köra hela tiden.


Tips 4:
När du har klarat Razor så kommer du köra din BMW. Då ska du till motorvägen man hamnar i som i tips 3. Då kommer du få ett meddelande från Mia. Sen kommer det en orange prick på kartan.Då kommer du se att vägarbetet är borta på den där motorvägen, då ska du in där och då kommer du till en bro. Hoppa över den. Nu har du klarat spelet. Det finns en baseboll arena i rosewood. När du är jagad av polisen och befinner dig nära arenan i rosewood så åk till den och gör sönder första ingången så du kommer in. Stanna sen inne och gör sönder andra ingången. Backa direkt efter du har krockat den andra ingången så du befinner dig inne i arenan när du har rasat båda ingångarna. Detta vill stoppa poliserna så de inte kommer in i arenan. under cooldown så kör ju inga poliser offroad. Så då väntar du bara tills cooldown är full och du kommer undan.

OBS Detta funkar bara om du har 5 eller mindre poliser i närheten av dig typ 5 10 meter bakom dig.

-------------------------------------------------------

När du blir jagad av polisen och är på motorvägen och är nära en avgång sväng vänster så poliserna tror att du ska ta vänster avgång bort från motorvägen. Sen när du är så nära avgången du kan ska du svänga höger så du kommer tillbaka ut på motorvägen. Då kommer alla andra poliser åka in på avgången. Då använder du din nitro och susar där ifrån.

OBS Detta funkar bara på de 3-5 närmaste poliserna de andra kommer att fortsätta följa efter dig men om du har tur så kan du komma ifrån dem med hjälp av nitron.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
november 2011

Tack till:
Hackr, Niko77, tobban.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.