Hoppa till innehåll

Sunhawk

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Sunhawk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ska köpa spelen jag har velat spela under fem års tid.
  2. Nej, du är för ung för F.E.A.R :P Jag är över 18 och jag vågar knappt spela det, men tvingar mig själv för det är så bra :lol:
  3. Fy faaaaaaaaaan vad dåligt :lol:
  4. Antingen, runkat på en skoltoalett eller satt mig i en annans rullstol och lekt James Bond.
  5. Jag tycker f*n synd om dig :( Livet är tufft, så var stark. Nior kan vara jätte jobbiga. Råkade sätta några kompisar i klistret för ett tag sedan. Skrattade åt några som ramlade med skateboarden, men mina kompisar skrattade inte. Jag kom undan för jag smet in på affären, men kompisarna blev lite... mobbade för de stannade utanför :lol:
  6. Wow, du kommer att ångra dig stort. Säljer du dina konsoller bara för att köpa en TV? Det är inte värt det :unsure:
  7. Vista är snabbare, snyggare ^_^ Men jag skulle ändå nästan vilja ha XP eftersom Vista har stora problem med spel just nu. Fast egentligen är det ju bara att vänta på Service Pack 2 att komma.
  8. Sunhawk

    Csi Dark Motives

    Om du har kollat in slipsen på tavlan och zoomat in den med scope så ska det inte finnas något annat att göra med ringen :P
  9. Klarade ut det idag, grymt bra spel :D
  10. Parkera lastbilen så att du har baken mot lådorna (i varuhuset vart chefen står). Prata sedan med han och han säger att du ska lasta lådor åt han. Gå dit vart kameran fokuserade sig under samtalet (de två männen som står vid en hög lådor bakom dig en bit fram). Prata med en av männen och börja lasta lådorna in i byggnaden bakom dig efter du plockat upp en låda. När du lastat in alla lådor så kommer chefen och kollar allt. Nu ska du prata med han igen när han kommit tillbaka till varuhuset. Tommy säger att några gubbar har problem vid tåget och att de behöver hans hjälp. Han kommer nu att gå dit och vara längre borta än han var när han gick och pissade. Passa nu på att lasta alla cigarr-lådor i lastbilen och åk snabbt där ifrån.
  11. Just nu är det i alla fall Final Fantasy XII och Fahrenheit.
  12. Grand Theft Auto: Vice City. Fick min PS2:a 2004.
×
  • Skapa ny...