Hoppa till innehåll

Topplista

Populärt innehåll

Visar innehåll med högsta anseende på 03/21/14 inom alla områden

  1. För er alla CS:GO älskare! LANBIT presenterar Gunnar Open 2014! Gunnar Open är Gunnar Optiks nya satsning inom e-sport, därför arrangerar LANBIT och Gunnar Optiks i samarbete med Ninjas in Pyjamas en CS:GO turnering under LANBIT Spring 2014. Gunnar Open är en öppen turnering som hålls i samarbete med Gunnar Optiks och NiP för alla deltagare på LANBIT spring, - Med ett förstapris på hela 10 000 SEK. Gunnar Optiks är världsledande inom specialglasögon för FPS-gamers, samt andra områden där det ställs högsta krav på skärpa och fokus. LANBIT är stolta över att få vara med på denna grymma E-Sportssatsning. Priset kommer att överlämnas av ingen annan än NiP-legendaren Emil "Heaton" Christensen. LANBIT hoppas att ni vill vara med och visa er uppskattning för våra partners som gör detta möjligt! Mer information om Gunnar Open 2014: http://www.lanbit.se/gunnaropen Mer information om Gunnar Optiks: www.facebook.com/gunnaroptiks Mer information om Ninjas in Pyjamas: www.facebook.com/nipgaming Tagga LANBIT Spring 2014!
    1 poäng
  2. Skulle vilja ha hjälp med en uppgift då jag knappt förstår någonting i det här kapitlet, kombinatorik. Uppgift: I ett rum ligger 7 alvringar och 3 taggar från igelkotten Igor. Du ska lägga dem på rad. På hur många sätt kan du lägga dem på rad? Ringarna och taggarna är inbördes identiska i den mening att du kan strunda i deras interna ordning. Har kommit fram till att svaret är 7!/3!=840, men är väldigt osäker på om det stämmer. Tack på förhand. ________________________________________________________________________________ Efter lite tänkande så kom jag fram till att problemet är liktydligt med att välja 3 positioner av 10, vilket ger svaret 10 över 3=120. Haha (hatar det här kapitlet).
    1 poäng
  3. Det är fixat nu. På Youtube, eller?
    1 poäng
  4. Detta kan jag hålla med om, det det var endå bra att han inte tog bort hela inlägget för att han kom på det, men även att han skrev ut lösningen.
    1 poäng
Denna topplista är instäld enligt Stockholm / GMT+02:00
×
  • Skapa ny...