Hoppa till innehåll

gun_man

Medlem
  • Antal innehåll

    174
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av gun_man

  1. Om taurin:

    "Ämnet har dock inga som helst dokumenterade effekter på att vara varken prestationshöjande eller verka förstärkande ihop med koffein. Det är okänt varför taurin inkluderas i energidrycker, men en teori är att det beror på ordets manliga karaktär då det härstammar från latinets taurus (tjur), och därför skulle ha en psykologisk effekt, placeboeffekt, snarare än en fysiologisk sådan."

     

    Wikipedia

     

    Men, har inte folk dött av taurin?

     

  2. Behöver inte vara keyloggern som är unik, räcker med en privat crypter t.ex.

    Japp, men nu var det så att personen jag svarade hade gjort en egen keylogger som inte virusskyddet upptäckte, då förklarade jag att keyloggern inte blev upptäckt om den var unik.

  3. Keylogger upptäcker väll inte virus skyddet lika lätt? För jag gjorde 1 egen keylogger för att se hur den funka. Gjorde den i C++. Mitt virus skydd trodde det var ett helt vanligt program.

     

    Och om ni är inne på nån sida ni har hittat. Se till också så du inte går in på 1 sån länk. För jag kan visa en html kod länk:

     

    <a href="http://sidans namn">Här skriver man vad länken ska heta. Te.x fiskar och istället kommer man till en hack sida</a>

     

    Så lätt är det.

     

    Så var försiktiga!!!

     

    Beror ju på vilken typ av keylogger det är, och om du skapar en unik keylogger så klart att inte virusskyddet märker det.

    "Hack sida" Du menar phishing? :P Kan inte se det som hacking precis.

  4. Jag har själv en hemsida via webspell. Om ni undrar hur man gör. Så kontakta mig så kan jag gärna hjälpa er :)

    Fin stavning, kan nästan tro att du och trådskaparen är samma person.

     

    Ontopic:

    Var lite mer specifik tack, hur menar du med online spel? Typ som spelhörnan här?

  5. Men det man ska komma ihåg i den här frågan är att det inte är någon större risk att vi ska bli en minoritet särskilt snart. Problemet är att med dagens invandring så får man små invandrar samhällen i de stora samhället, vilket skapar motsättningar ("vi" och "dom") och gör att folk inte adopterar sig till våra sätt att leva på, dålig svenska och arbetslöshet när man inte lär sig språket, det viktigaste är helt enkelt, lär alla i Sverige bra svenska, träna uttal, stavning tills fingrar och huvuden blöder, och att ställa krav, lär er det här på 3 år eller ni-åker-ut-igen-aktiga krav.

    Mjo, jag håller med om att alla ska kunna bra svenska. Finns ju för f*n svenskar nu som pratar med "invandrar dialekt" eller vad man nu ska kalla det. Förstår ju inte vad de säger.

  6. Jobb med Ubuntu? Nej då.

    Om du ska spela så är inte Linux något för dig, vet inte om man kan köra WoW genom WINE än men jag tvivlar på det.

    Ska du spela så ska du köra Windows.

  7. Att svenska ungdomar snattar osv beror på den fatala avsaknaden av disciplin i skolan och i hemmet, jag är kanske ingen representant inom disciplin men ändå...man får inte lära sig att folk kanske har arbetat hårt för att få råd med den där cykeln..och så kommer någon idiot och tar den....själv har jag och min familj fått 5 cyklar stulna här där vi bor, mopeden har de brutit sönder skuffen på 2 gånger och förstört kåporna, de har monterat bort 'vingen' den där saken man håller i när man skussar någon, de har också stulit min hjälm...

    Mjo, jag känner igen mig där. Jag har fått mina saker sönderslagna och stulna, hade nyligen en cross som självklart blev stulen en vecka efter att jag hade fått hem den. F*n vad jag vill ha åt den jäveln som stal crossen, men det kommer antagligen inte att hända...

  8. Visst finns det säkerhetshål i webbläsaren, men kör man med de rätta addonsen så är det ofarligt, de kan inte göra någonting.

     

    Ja, det ska ju vara en standard att köra med diverse noscript addons.

    Men de som kör med IE lever ganska farligt.

     

    Sweet, vilka ska man ha till Firefox då? Jag har typ Adblock Plus

    NoScript är en.

     

    Menar att man inte direkt måste gå in på en porrsida för att få virus. Bara man använder internet i vardagligt bruk så händer det att det slinker in ett virus...

    Och det går visst, kommer ni inte ihåg det här viruset. När var det, kanske 5 år sedan eller nåt, nja mer, 6 kanske.

    Då ombads alla att stänga av sina datorer under den dagen, för någon person hade sagt att han skulle skicka ut ett virus och typ skit många fick det ^^

    Jag har aldrig fått virus av porrsidor.

    Nej, jag kommer inte ihåg det. Ge gärna länk och information om det. Det finns ju virus som sprider sig genom subnät och LAN, som det nya som inte behövs laddas ned eller exekveras.

  9. Haha, börjar nästan bli lite kul att läsa igenom tråden.

    Vet du ens vad DDoS är för något?

    Man kan dock sprida virus genom sidor med hjälp av säkerhetshål i webläsaren, dock så är de flesta webläsare rätt så snabba på att fixa de problemen. När man gjort det, så tvingar man datorn som är uppkopplad mot sidan att köra viruset / den illasinnade koden.

     

    Justfiwi:

    Nej, man kan inte få virus eller andra skadliga koder bara man är uppkopplad på internet, man kan dock få virus om någon bryter sig in i din dator om du t.ex agerar server åt din egen websida och du inte patchar ordentligt.

    För att i de flesta fall få virus måste du ladda ned någon form av program. Vissa program laddar i sin tur ned andra illasinnade koder (trojan downloaders).

    Och nej! Man kan inte få virus av bilder, musik, filmer eller liknande då viruset eller den illasinnade koden måste exekveras, och det kan man inte göra med en bild eller någon annan form av media fil. Programmet måste då vara av filformatet .exe.

     

    Hoppas det här hjälper er att förstå saker och ting.

     

  10. Tror det ska gå att ta filen från mappen och sedan spara, och skicka över till den andra datorn. Google är din vän.

    Vän!?

    Google loggar allt du skriver med din IP, gör en profil av den och lägger in det i ett register.

    Vet inte om man kan kalla det för vän. :angry:

×
  • Skapa ny...