Hoppa till innehåll

järnsläpp

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    i am from the hell!

järnsläpp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. till GoldenMew: jag ser inte bilden
  2. men han måste ljuga för man kan inte börga med warturtle *suck* han måste ljuga..
  3. järnsläpp

    LIERO

    om du inte kan körat har du något fel i msdos,enligt min storebror,fasst han kanske ljuger jag vet inte..
  4. gick det inte?,det måste vara väldigt fel..vad heter sidan?,är det fortfarande http://www.fuska.se/inskick ?
  5. Tack jag undrade också..
  6. asså bra ide men admin gör det! vi kanske har flera sidor och vi kanske vill att det ska komma så många som möjligt till alla sina sidor så gör så det blir ungefär som när man gör omröstningar och lägger dit ett till val ungefär så ska man göra och sen ser man flera sidor,snälla snälla snälla gör det! holler med fireblast om att det var en bra ide!
  7. men kolla lixom vi får 5-7 för korta och 10-12 för långa då om man spamar får man bara varningar tror jag så ni behöver inte klaga på att det blir mer spam då..
  8. kan knappast gått..jag har spelat i 398 timmar nu (samman lagt) och det har inte hänt något..isåfall måste du ha något som kommer från rymden eller något annat knäppt!
  9. aha men då lärde du mig det!..hehe ska pröva........var finns den? men bara så du vet...det heter crystal inte chrystal...heter iaf inte mitt men det är nog inget att bråka om!..bara du stavar rätt så är det bra!..men om du stavar rätt så blir det hyper bra!
  10. bra Secred...!................. till alla som tycker annat: xbox är bäst,xbox är bäst,xbox är bäst,xbox är bäst!!!..fattat..jag fattar inte att ni kan gilla något så j*vla cp skit som ngc och ps2..........är bäst,xbox är bäst,xbox är bäst,xbox är bäst,xbox är bäst,xbox är bäst,xbox är bäst,
  11. stenarna får du genom att gå till någon i bills hus i kanto..bra pokemon hmm........vet inte om man kan få den i crystal men i gul röd blå och grön..det är mewtwo........man kanske kan linka den!....vet nästan inget om pokemon...
×
  • Skapa ny...