Hoppa till innehåll

rockbabe

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av rockbabe

  1. Jag har kastat mina 5, eller är det 6 smartphones - åt helvete. Nej, det är inte sant. Två ligger på havets botten mellan Sverige och Finland som jag medvetet gjorde mig av med ute på Östersjön. En har jag bränt upp i öppna spisen. En har hamnat på botten i en pool på Barbados. Osv... dvs jag har medvetet gjort mig av med dom. Jag har kvar mina gamla Nokia 3310 och de funkar faktiskt fortfarande idag. Tom batterierna är helt ok. Men bäst tycker jag än idag de gamla SIEMENS ME45 och M65 som jag faktiskt använder än idag. De ligger perfekt i handen, man kan bada med dom om man vill och man kan köra över dom med bilen och tappa dom från 2 m håll rakt ner i asfalten utan att de går sönder. Och det viktigaste - ett fulladdat batteri håller uppåt EN VECKA och en 6-åring kan byta batteri på mindre än 30 sekunder!!! EVIGHETSTELEFONEN!!!
  2. Nu är det exakt på dagen exakt 6 månader sedan du ställde frågan så då ska jag ställa en motfråga - varför vill du ha en in-ear lur med sämre ljudkvalitet än en on-ear lur med BETYDLIGT BÄTTRE LJUDKVALITET!! Har du någonsin sett en professionell studioman/producent sitta med ett par in-ear lurar instuckna i öronen?
  3. rockbabe

    Droger

    1. Jag "tar" inga droger, möjligtvis använder. Ganja röker jag då och då, svamp och liknande plockar jag väldigt sällan (var- och varannan höst när tillgång finns). INGA ANDRA DROGER ÄN GANJA OCH SVAMP!!! 2. Så länge det stannar vid ganja och svamp är det helt ok. ALLA andra droger är no no no. 3. Alla droger är väl redan förbjudna enl Sveriges Rikes Lag så det var väl en konstig fråga. 4. Vet ej! Om ingen förstod... ganja är alltså Cannabis Sativa med undersorter Sativa (uppåt och psykoaktivt) och Indica (nedåt och meditativt). Svamp är alltså svampar som växer i Sverige ute på gärden och som innehåller Psilocybin. Det optimala vore naturligtvis om det inte existerade några droger på vår planet. DRUGS KILLS... som det gamla uttrycket heter. Fakta är onekligen idag, eller i vart fall är det vad många undersökningar pekar på, är att det dör fler människor i knarkkriget dvs i kriget mellan olika knarkkarteller och knarkmaffior - ÄN VAD SOM DÖR AV DROGERNA I SIG DVS AV ÖVERDOS EX. Fakta här i Sverige är att mindre än en TUSENDEL av alla droger som förs in i landet tas i beslag av tull eller polis. Då kan man ju ställa frågan om inte det är bättre att alla droger legaliseras och ställs under kontroll av staten och även marknadsförs av staten och NATURLIGTVIS till ett betydligt lägre pris än vad de kriminella organisationerna dvs maffian säljer dom för. På så sätt skulle vi kunna få bort mycket av den maffia som härjar både i Sverige, Norden, Europa och över hala vår planet idag. Ska man se väldigt cyniskt på droger och missbrukare så kan man bara se det som att det är bara "de svaga" som hänger sig till droger och det är ingen större förlust om de ändå dör i överdos. De starka överlever och kommer att fortplanta sig några generationer till. Cheers...
×
  • Skapa ny...