Hoppa till innehåll

germainrene

Medlem
  • Antal innehåll

    0
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Bern, Switzerland

Senaste profilbesökare

Det senaste besökarblocket är inaktiverat och visas inte för andra användare.

germainrene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

Om mig

Behandlar om manipuleringar är mycket tjocka böcker, så det är osannolikt att jag kommer att kunna passa all världsupplevelse av motstånd mot absusier, psykopater, våld i olika texter. Men jag vill verkligen att moderna människor äntligen har lärt sig att skilja psykologiskt våld och manipulering av medvetandet i första etappen och försökte komma undan från manipulatorn, utan att vänta på allvarliga konsekvenser company website.

Den första och viktigaste: Manipulation är alltid psykologiskt våld. Psykologiskt våld är ett system, praktiskt taget en livsstil, utan vilken våldtagaren inte kan leva. Om du har intrycket att det finns en evigt missnöjd och aggressiv person i närheten, kanske du inte verkade. Mest sannolikt bor du med en manipulator.

Psykologisk manipulation gör att du inte känner dig så mycket och ständigt motiverar, letar efter brister i dig själv, och ibland misstänker oss själva i abnormitet. Du känner dig dålig med något försök att interagera, i en önskan att bevisa att du är okej.

Psykologiskt våld åtföljs alltid av lusten att bryta dina gränser, både fysiska och psykologiska. Ofta ser det ut som en gust gripa dig för hand, plocka upp något viktigt från dina händer eller föreställa sig något onödigt.

Du går till dig, ring, förvränger eller förenklar namnet, eller i allmänhet hanterar entydigt, med en position eller efternamn, i regel, i en avvisande form: Tech, moster, köpman, bebis. Du limar offensiva genvägar och lägger frimärken: hysterisk, förlorare, blondin, kvinna, avledning, sucker. Du får veta det och hur du ska göra, tätt kontroll och nödvändigtvis kritisera.

×
  • Skapa ny...