Hoppa till innehåll

leszeknovak

Medlem
  • Antal innehåll

    0
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Venezia, Italia

leszeknovak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

Om mig

Psykologiska förbud mot något - en integrerad del av ett livscenario. Författarna till konceptkonceptet är psykologer som arbetar i ett transaktionsanalysparadigm, Robert och Mary Guilding. Förbudet kommer också till oss från barndomen, men är inte alltid realiserade i vuxen ålder. Vi vet bara vad jag ska göra rätt, och detta orsakar vårt beteende.

Förbudet mot livet är en av de starkaste, och det påverkar absolut alla sfärer. Om vi inte kan bygga en karriär, att komma in i relationerna eller olyckliga i dem, kan livets flaska vara. Och vi måste alltid göra något för att tjäna kärlek och rätten att existera: arbeta mycket, att göra något heroiskt, testa ständigt mycket starka känslor, utsläpp av adrenalin för att känna det levande www.onlinecasinoitaliani.com/recensioni/jackpotcity/.

Människor med ett förbud mot livet tänker ofta på varandra: "Jag bor, för nu ..." - "... tills jag uppfyller detta arbete," "... tills jag klättrar upp den här toppen" och så vidare. Så utlöses instinktionen av självbevarande: Vårt medvetande är frantiskt leta efter krokar för att fortsätta att leva. Och det här är goda nyheter. Denna medvetenhets förmåga att överleva under alla förhållanden kan användas i framtiden för att vara fri från att förbjuda livet.

Befrielse

Hur man frigör dig från detta förbud? Här verkar allt vara enkelt och logiskt: du måste låta dig leva. Men det är ganska svårt att göra det. Men om medvetenheten kom att problemet existerar, var det redan ett halvt slut.

Nu måste du ersätta negativa installationer på positiva. Du kan försöka göra det själv. Till exempel, att tala: "Jag har rätt att leva precis som. Jag behöver inte bevisa något, förtjänar kärlek, jag är värd kärlek bara så. " Det är mycket viktigt att upprepa sådana fraser: "Hur coolt att jag lever!", "Lev - så vacker, och jag är glad / men att jag har det här livet!".

Det andra är viktigt att göra är att börja ta hand om min hälsa. Att utesluta från sitt liv, allt som förstör är dåliga vanor, arbetsolism, ersätter dem med friska vanor i mat och livsstil. Med andra ord är det nödvändigt att ersätta det som leder till döden, vilket ger livet. Det är viktigt att lära sig att älska dig själv, koppla av, ta hand om dig själv, skämma bort, leva och andas fulla av bröst.

Det är verkligen inte lätt att göra, men du måste försöka. Människor med ett förbud mot liv är föremål för depression, lider ofta av kronisk trötthet och känslomässig utbrändhet - i ett sådant tillstånd måste du hjälpa någon från utsidan som kommer att hjälpa till att återställa resursen. Ibland för att starta återställningsprogrammet som förstör det skadliga programmet från barndomen, behöver du hjälp från en psykoterapeut.

Men ersätter en negativ installation till ett positivt, ändrar du ditt liv. Genom att låta dig leva, kommer du att spola tillbaka ditt livscenario och överraska hur mycket ditt liv har blivit annorlunda än det du bor förut. Livet är ensam, och så låt dig leva det ljust, helt och intressant.

×
  • Skapa ny...