Hoppa till innehåll

DanneKarlsson

Medlem
  • Antal innehåll

    1
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

DanneKarlsson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare

Recent Badges

0

Community anseende

  1. Tjena Henrik! Jag hörde att du har haft problem med en tjej och jag ville bara skriva några rader för att säga att allt kommer att bli bra. Relationer kan vara svåra ibland och det är naturligt att känna sig ledsen eller förvirrad. Men det är viktigt att komma ihåg att det också kan vara en möjlighet att växa och lära sig mer om sig själv och vad man vill ha i en partner. Jag vet inte exakt vad som har hänt mellan er, men jag tror att det är viktigt att prata öppet och ärligt med varandra om era känslor och behov. Det kan ta tid att lösa problemen, men det är värt det om ni båda vill fortsätta vara tillsammans. Så lita på dig själv och lita på er relation. Det kommer att bli bra till slut. Ta hand om dig själv och var rädd om er relation!
  2. Hej! 

    Jag är en person som älskar att spela tv-spel och äta godis. Sedan jag var liten har jag alltid varit fascinerad av den digitala världen och jag spenderar ofta timmar framför skärmen med min favoritkonsol eller dator. När jag spelar gillar jag att utforska nya världar, lösa pussel och slåss mot fiender.

    När jag spelar tv-spel tycker jag om att ha något att tugga på och godis är min go-to-snack. Jag älskar att smaska på choklad, chips eller lakrits medan jag spelar. Att äta godis ger mig en extra energikick och hjälper mig att hålla mig alert och fokuserad på spelet.

    För mig är tv-spel och godis den perfekta kombinationen för en avkopplande och rolig stund på fritiden.

×
  • Skapa ny...