Hoppa till innehåll

Cami_girl

Medlem
  • Antal innehåll

    28
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Cami_girl

  1. namn: Melanie (tjej) ras: Golden retiever Trick: Sitt, ligg, tigg, jaga svansen, rulla runt, spela död och hoppa...kanske någon mer men kommer ej ihåg. jag lärmin hund bara dom sakerna som behövs för att vinna obedience trials. men ska börja lära min hund roliga tricks
  2. Ja!?har jag sagt nåt annat lr??? :huh:
  3. Nää!! Blå e typ snyggast! men jag komemr nog ändå skaffa rosa.. :Pom det fanns blå DS+chihuahua and friends i ett nintendogs pak så skulle jag nog antagligen köpa det... men jag köper nog rosa DS+daschund and friends i ett nintendogs pak. men om det ej finns nintendogs pak så köper jag nog rosa DS+chihuahua and friends
  4. om man förhandsbokar det på nintendo så får man en nintendogs frisbee!
  5. Japp, och en dalmatin.Kolla fusken för nintendogs här på fuska.
  6. aa, det är rät så bra. :rolleyes: fast köp typ nintendo DS också :lol:
  7. mm jag vet det, men det finns ju 1 sida redan som säljer dom redan, då borde det väl finnas fler??
  8. Någon sida man kan köpa dom på??? inte gametronics! för dyrt.... vet ni om man kan lita på cd-wow.se??
  9. du kan köpa ett här för 1195kr: http://www.spelbutiken.se/php-bin/produkt.php?produkt=nds028 leverans inom 2 dagar står det. :student:
  10. nope, det finns inte på svenska och det kommer troligen inte att finnas det heller
  11. här e till daschshund and friends: http://www.fuska.se/nintendo_ds_fusk/ninte...lfusk-6255.html här e till lab och friends: http://www.fuska.se/nintendo_ds_fusk/ninte...lfusk-6257.html kan ej till chihuahua.
  12. vänta..ska kolal upp det...
  13. jag läste nyss att man kunde låsa upp den B)
  14. Om man tex. skaffar daschshund and friends, men vill ha king charles spanieln som finns i chihuahua and friends, kan man då få den på något sätt?? (UTAN att trada med en kompis?) Tacksam om du bara svarar om du verkligen vet. :bah:
  15. någon som kan skriva hela boolprop testingcheatsenabled true/false fusket till mej? detta är nog det rätta jag har men det ska väl vara mellanrum och stora bokstäver?? svara så snabbt ni kan snälla! :rolleyes:
  16. Cami_girl

    Gta Vc!

    jag har hört att man kan sätta in sin egna musik på GTA så man kan lyssna på musiken man har på datan när man sitter i bilarna,hur gör man det? :unsure:
  17. Kan ni göra det? jag har nyss fått mitt och har inga fusk!! jag vill ha för pengar,och så dom mår bra hela tiden! :meddum:
  18. jag har penga fusket och det funkar,men det här moveobjects funkar inte! jag har skrivit in det många gånger på olika sätt med det funkar inte,vad ska jag göra? :meddum:
  19. Cami_girl

    Hmmm....

    någon som har ett pengar fusk till zoo tycoon? jag har complete collection men vet inte om det är någon skillnad...skulle gärna vilja ha vilka fusk som helst.... ;)
×
  • Skapa ny...