Hoppa till innehåll

gummi_gubbe

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av gummi_gubbe

  1. Det är bra.Då får man gratis glass.
  2. det är totalt onödigt att göra en omröstning om det här.du kunde bara ha gjort en tråd där du frågar hur mycket det kostar om det är det du vill veta.om du vill ha fuska mynt kan du skriva inlägg istället. där jag bor kostar det iallafall ca 449;-
  3. jag vet hur man gör! man lägger in tillexempel en pidgey tillsammans med en ditto på day care.när man tar ut dom så får man med ett ägg,och i det ligger en likadan pokemon som den man la in med ditto. :)
  4. LOL!jag har vetat om det där i snart ett år. :angry:
  5. http://www.silicium.org/images/catalog/con...a/dreamcast.jpg där :)
  6. gummi_gubbe

    Spelsidor..

    newgrounds och flashplayer.
  7. vet inte.NO är ganska kul.vi brände upp fem luftballonger i fredags. :lol:
  8. gummi_gubbe

    Mobbing

    jag vill gå fram och slå till mobbaren men då blir lärarna sura. :cry: dessutom finns det risk att dom mobbar mej,men äsch det är bara att slå dom igen :evil: Zathothenorm skulle säkert rösta på "hjälper mobbaren" :lol:
  9. gummi_gubbe

    Samlar?

    i min klass var det först pokemon från 1an till 3an.sen var det beyblade innan fyran.i fyran var det pokemon igen och nu i 5an är det ingenting.(tur) påtal om ingenting så har jag en ormkärrskolan stämpel i pannan :lol:
  10. jag läser inte tyska :( (går i femman) men jag ska läsa tyska i sexan. :)
  11. på WW,vad ska man göra på ön där det blåser en massa? :unsure:
  12. gummi_gubbe

    Madness Redeemer

    http://www.flashplayer.com/games/madnessinteractive.html Willis: invincibility NewYorkMinute: infinite bullet-time Guide: aiming line Armstrong: 2x Reach Apollo: all enemies use explosives FLCL: infinite ammo Hop: higher jump Gump: 2x Speed Minnie: spawn with minigun Arnold: 4x strength
  13. jag har 9: superstar soccer 98 super mario 64 1080' snowboarding mario party mario party 3 zelda:majoras mask donkey kong 64 yoshis story :gitarr: :meddum:
  14. detta år verkar det som att vi bara får äcklig mat. :(
×
  • Skapa ny...