Hoppa till innehåll

Lon

Medlem
  • Antal innehåll

    170
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Lon

  1. Tänk på dem själv om det är så viktigt, det är väl deras fel.
  2. Höm, jo... NDS är onödigt stort och klumpigt, och stela knappar och sådant, plus att skärmarna kunde lika gärna ha tagit upp mer utrymme. PSP är mycket kraftigare, med en mycket större skärm och bra stereo-ljud, men batteriet på'n suger. Men spelen på NDS är häftiga, de är ungefär lika små som minnen till digitalkameror. Och i de flesta spelen så används den tryckkänsliga skärmen, som är roligt, skoj att kladda på skärmen med pinnen. :student: Som sagt, NDS är väldigt stort och klumpigt, men en skoj och kraftull liten jävel. :student:
  3. Lon

    Tangentbordet

    Eller ( c ) utan mellanrum = ©. :student:
  4. http://67.18.37.14/19/132/emo/yaymm.gif http://67.18.37.14/19/132/emo/naughty.gif http://67.18.37.14/19/132/emo/crybaby.gif Den enda vettiga smileysen jag hittade som grinade.
  5. http://www.planetsmilies.com/smilies/happy/3/happy24.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/happy/3/happy54.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/happy/3/happy22.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/tongue/tongue12.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/mad/4/mad01.gif Det var några stycken.
  6. NEJ! det var när flickan "hade befriats från sin själ" - Realy? -no im just scuing you! (stavning) :lol: eller när man tänker efter är ALLT bäst!! :P
  7. Jag är gärna med!!!! har dock inte *host sethallafilmerna...*host*...Men jag har set många och vet mycke! (om starwars altså...) vill va med :) AT-AT... :wub:
  8. Lon

    Demo

    Fragzone e bäst,dom har alla bra nyheter. eller www.fileplanet.com
  9. jag ska se sm 3 imorn på bio med en kompis
  10. Lon

    Serietidningar

    Gustaf! :lol:
  11. Lon

    Roligast I Skolan?

    bild det finns redan såna hära topicar
  12. Lon

    Vad E Bäst Med Livet!

    det har absolut inget med tråden att göra :huh:
  13. Lon

    Vad E Bäst Med Livet!

    spammare -_- du förstör tråden med ditt spam <_<
  14. Lon

    Vad E Bäst Med Livet!

    Det bästa är allt! och när man dör kommer man till en automat i himlen och på den står det : vampyr spöke djävul ängel mäniska på nytt djur och om man trycker på nåt av dem så kommer det ut en burk,och när man dricker så blir man det man tryckte på :P
  15. jag gillar alla konsoler! :huh: snälla,spamma inte sönder denna tråd, eller vem brys sig om en sån här onödig tråd? :huh: Om nån konsol ska äga är det minssan Super nintendo :wub:
  16. självklart,kex-box är riktat till äldre,medans gameplupp är riktat till lite yngre (menar 15- :) )
  17. Lon

    beyblade

    serien e bara skit. "dra igång" dom kan "dra åt h*lvete" -_- :lol: snälla,säg inte beyblade,säg GAYBLADE :P
  18. vad har det med gamebubes spel?? <_< det är så idiotiskt at säga att gc bara har barnspel...kex-box vill ni veta vilka tönt spel den har?? cat in the hat,scooby doo :huh: 18+ ? :lol:
  19. Lon

    Mafia2

    2:an kommer,med en ny huvudperson,va lugna :P
  20. Godaste är: Wiener schnitzel Kebab Pizza Godis :rolleyes: JAG KAN LEVA HUR LÄNGE SOM HEST MED DOM HÄR RÄTTERNA :lol: GOTTGOTT
×
  • Skapa ny...