Hoppa till innehåll

Trendywinds

Medlem
  • Antal innehåll

    250
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Trendywinds

  1. Det kan aldrig bli för mycket tjejer :rolleyes:
  2. Well, träden finns ju oftast i skogen, ^^ Jag tror att vårat camp kommer har tre tält och vi kanske är 9-10 st, jag är ensam kille också,öhö. Sen så kanske jag ska hänga lite med min syster och hennes kompisar som jag har för skulle ha ett ganska stort camp ^^
  3. skogsälskare? :cry: Ska hålla ögona öppna :rolleyes: Lite synd att det bara verkar vara du och jag som ska till peace and love här från fuska, men men ;)
  4. 3 DAGAR KVAR!!! Sjukt pepp!!! :D Stalka på du :o
  5. Alright! Det är nog chans att vi ses på festival området eftersom våran musiksmak inte skiljer sig så mycket ;) Jag hade också tänkt att se ganska många band, fast det kommer nog bli ganska mycket häng på campingen också :P
  6. I will have blå skjorta och shorts, försök hitta mig bland dom 30.000 som är där :D Vilka band ska du se då? ^_^
  7. haha, bästa svaret btw, kul med folk som ska dit. ska också åka dit på onsdagen, åker med festivalbussen. för mej blir det dock en cirka sju timmars resa till kära borlänge :lol: yäy, då kommer jag och letar upp dej så får du bjuda på en cigg elle två. haha ^_^ Dude, sju timmar?! Tror det tar ca 2-3 timmar för mig :o Hittar du mig så bjuder jag ;>
  8. Spelat piano sen jag gick i 3an, trummor har jag kanske lirat sen slutet av förra sommaren och sen så kan jag lite bas ;)
  9. Trendywinds

    Bmth

    lol xD la den i fel forum haha elakt, det är väl f*n ingen humor med dem ;) aja, vi verkar iallfall vara två stycken på fuska som gillar bmth :lol: Vi är tre faktiskt B) Ska också se dom på P&l :rolleyes:
  10. Självklart ska man till P&l!:D åker upp med min syster och hennes polare på onsdag och går sedan till min kompisar som åker upp på måndagen, Tror dock Raeven fick med det mesta öhö.. Fast pengar är nog alltid bra, och cigg :D Regnkläder eftersom man inte får ha paraply på festivalområdet, Plastflaskor är nog också rättbra ifall du ska ha spriten i nånting. Ett bra humör är ju ett måste btw B)
  11. Trendywinds

    X-fire!

    Jag heter ffxs :wub:
  12. Miyavi, Vettefan om du har något namn för det han gör men han liksom "knäpper" på gitarren medans han spelar. Dock så suger han på Engelska, but man, he's japanese. http://www.youtube.com/watch?v=YMsq9qH-4xs...feature=related höhö Lite mer improvisation i den här.
  13. Trendywinds

    Hörlurar

    Du Kan få Tinitus mycket lättare med snäckor då ljudet går rakt in i hörselgången och skadar sinneshåren, Medans om du har ett par vanliga hörlurar så går ljudet ut på sidorna också. Jag kanske förklarar lite dåligt men jag minns inte så mycket när vi pratade om det här på Biologin xD
  14. Men passande namn på tråden då XD "Värdens Sanbbaste Gitarrist?" Och du har rätt,det låter inte bra ifall man inte har någon känsla. Jag tycker själv han har känsla så det räcker till två gitarrister :rolleyes: http://youtube.com/watch?v=MhCsma_K92c&feature=related Det där är knappast känsla.Det HÄR ÄR känsla: Det går knappast att jämföra känsla mellan en blues gitarrist och en Glam metal gitarrist.
  15. Men passande namn på tråden då XD "Värdens Sanbbaste Gitarrist?" Och du har rätt,det låter inte bra ifall man inte har någon känsla. Jag tycker själv han har känsla så det räcker till två gitarrister :rolleyes: http://youtube.com/watch?v=MhCsma_K92c&feature=related
  16. Någon som har hört talas om Michael Angelo Batio? Sjukt snabb är han iallafall. Efter typ 1.40 min så börjar det gå riktigt fort. Jag tycker han både är snabbare och låter bättre än snubbarna i Dragonforce
  17. Jag har för mig att den menyn kommer upp om du stänger av datorn på fel sätt, dvs genom att hålla inne datorns startknapp tills den stängs av.
  18. Trendywinds

    Hur Ser Ni Ut ?

    Säg vad ja har stavat fel då? Visst ja kan sluta posta bilder, men det betyder inte att ja kommer göra det, det är faktist det som är meningen med den här tråden och vad ja vet så har du inte postat en ända bild. Nu kommer ja inte svara någe mer på dina kommentarer, vill du nånting så skicka pm.
  19. Trendywinds

    Hur Ser Ni Ut ?

    Hur gammal är du igentligen med tanke på din stavning, 10? Asså ja förstår inte vart du vill komma, Du tycker ja är en "emotransa" visst ja bryr mig faktist inte eftersom ja inte är det. Men ja hoppas att någon vettig person dunkar in lite vett i skallen på dig. Och för att inte gå off-topic så lägger ja in en bild ;)
  20. Trendywinds

    Hur Ser Ni Ut ?

    f*n VA GAY alla pekar säkert på dig och skrattar när dom ser dig emo äckel! Haha, sånna som ni är så j*vla skrattretande, Klagar på folk bara för att dom ser ut på ett visst sätt. Och klart jag vet att det är en så kallad "emofrisyr" Och ja tänker f*n inte färga håret svart eller byta frisyr bara för att ni tycker ja är en "äklig emo" (som jag aldrig har blivit kallad förut förutom av mina kompisar som bara skojar) Men ja lyssnar tyvär inte på den musiken. Och eftersom ja inte vill gå off-topic så lägger ja in en bild på mig. ( Jag vet att ni gillar det) emo äckel det är bara tjejer som tar kort på sig själv med en spegel. är du en transa eller? f*n VA GAY alla pekar säkert på dig och skrattar när dom ser dig emo äckel!
  21. Trendywinds

    Hur Ser Ni Ut ?

    f*n VA GAY alla pekar säkert på dig och skrattar när dom ser dig emo äckel! Haha, sånna som ni är så j*vla skrattretande, Klagar på folk bara för att dom ser ut på ett visst sätt. Och klart jag vet att det är en så kallad "emofrisyr" Och ja tänker f*n inte färga håret svart eller byta frisyr bara för att ni tycker ja är en "äklig emo" (som jag aldrig har blivit kallad förut förutom av mina kompisar som bara skojar) Men ja lyssnar tyvär inte på den musiken. Och eftersom ja inte vill gå off-topic så lägger ja in en bild på mig. ( Jag vet att ni gillar det)
  22. Trendywinds

    Piering?

    Jag skulle också villja ha snakebites, har dock inte frågat än så chansen finns ;>
  23. Trendywinds

    Hur Ser Ni Ut ?

    Haha, nej :P Ja praoar på Hotel norra Vättern ^^
  24. Trendywinds

    Hur Ser Ni Ut ?

    Ser väl ut ungefär så här när ja praoar ^^
  25. Yo. Jag undrar om det är någon som vet vart man kan köpa en palestinasjal med japans flagga på. :) Jag har letat jävligt mkt efter en sån men utan resultat "/
×
  • Skapa ny...