Hoppa till innehåll

Las_venturas

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Las_venturas

  1. Vågorna kom i 300 km/tim och det kan man kalla snabbt!!! EN UPPMANING TILL ER ALLA OCH DEN HÄR GREJEN SKA NI SKICKA VIDARE TILL ALLA ANDRA SOM NI KÄNNER!!! Många städer sörjer nu alla människor som avlidit i Asien. Dödsiffran har nu stigit till ca 125.000 varav 80.000 dog i Indonisien, 28.000 i Sri Lanka, 10.000 i Indien och ca 4.500 i Thailand. Många städer ska därför inte skjuta raketer för att hedra de avlidna. Om du köper raketer för 100:- räcker till 120 vattenflaskor i Asien. Låt era föräldrar få höra det. OBS!!! Skicka vidare till alla som är online.
  2. är ni dumma eller??? det är ju bara fuska till sig en vortex hovercraft som det står fusk på den här sidan
  3. jaja det går kanske inte råna butiker men hur långt har ni kommit?
  4. jag har bara klarat bara kommit till det uppdraget när man ska göra inbrott och jag kan spela 2 player :D det är as-kul!!!! men jag har inte fått en flickvän tror jag och den symbolen ligger framför BS på kartan. Det är första till höger och där är några "ruiner" som det är en röd symbol meed 2 gubbar på :rambo:
  5. Men det är ju bara att sikta pistolen mot butiksägaren :D Så kommer det lite pengar!!! Ett tips: gör vapenkoden R1 R2 L1 R2 VÄ NER HÖ UPP VÄ NER NER NER eller den som man får bazooka på sen går du in på en klubb som heter ALHAMBRA det är lite facklor med eld utanför, sen tar du BAZOoKAN och skjuter tills du får 4 stjärnor och då ska du gömma dig på ett ställe där du kan skjuta på poliserna och innan poliserna kom skulle du ha tagit alla pengar för det ligger as-mycket stålar på dom personerna som sitter i baren
×
  • Skapa ny...