Hoppa till innehåll

Rullis

Medlem
  • Antal innehåll

    8910
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Rullis

  1. Lootade en liten söt mount. Tror jag ligger på 108 st nu. Hoppas på Green-proto nu när mitt egg hatchar. Fick en whelp senaste gången, dock har jag haft en sån i 3 år. (Började precis spela igen efter 2 års break).

     

     

    EDIT: Några timmar senare såg jag denna flyga. Blev lite skakis när en annan kom och flög in så jag dismountade och droppade ned på marken och hade 10k hp kvar, fast jag fick den :D

    post-1652-1337841863_thumb.png

    post-1652-1337859640_thumb.png

  2. Väldigt få band som inte använder datorn för att förbättra rösten kan jag informera om.

    Med det sagt innebär det inte att de använder brutalt mycket auto-tune, men jag kan garantera att så gott som alla band använder det.

    Det är därför man lyssnar på bra musik som Bob Dylan, The Beatles & Neil Young :D

     

     

     

    Sämsta jag hört.. hmm.. typ, cannibal corpse?

  3. 19 g

    10 vg

    1 mvg

    3 ig

     

     

    Har inte pluggat till något prov allt för mycket och kan inte säga att jag tagit skolan väldigt seriöst.

     

     

    Edit: Fick vg istället för g på den sista kursen som jag fick betyg i! /o/

  4. Om dina föräldrar bara säger att du ska få det och det straffet, så säg emot och fråga varför. Om de säger något som: "Men om du är ute med dina kompisar kanske du dricker alkohol och gör dumma saker" - så fråga hur dem kan tänka så om dig. (Om det du säger om dig själv är sant; höga betyg, inga samtal och ja, sådant). Du är deras son och du ska inte vara någon docka som dem kan bestämma HUR SOM HELST över - Visst, dem ska bestämma över dig, för du är inte över 18 och du går fortfarande i högstadiet.

  5. Jag visste att Bob Dylan var en stor legend inom musiken. Men att han låter så här jävla knas live kunde jag inte ana mig. Men men, smaken är ju trots allt som baken.

     

    blev något knas med att bifoga så jag får la länka för den som är intresserad.

    1995 var ett galet år! :D Dock kan jag tycka att han låter väldigt annorlunda nu!

  6. Du börjar bli gammal gubbe!

     

    En stor del utav det hela är ju att trängas längst fram och svettas ut liter av svett för att behålla sin plats, bli uttorkad och svimma! :)

    Jag kommer ju inte vara på hela peace & love då jag ska till tyskland och se Bob också. Orkar nämligen inte köpa en endagsbiljett för 1400, och >antagligen< få stå långt bak. Har en sjukt bra sittplats på Oslokonsertern nu.

     

    Juicelol & Guggo: Om ni inte har märkt det är jag väl en dylan fan-girl på något sätt :( Laddar ner konserter och lyssnar dagligen, kommer inte bli besviken någonstans då 2010 var ett jäkligt bra år!

  7. Största bomben är nog ändå Bob Dylan till Peace and Love! :D

    Bästa som någonsin hänt festivalen - fast ska inte dit ändå. Jag åker till Oslo och går på hans konsert i The Spektrum istället, då det är sittplatser, jag har nästan längst fram eheh. Är väl för att jag inte orkar betala 1300 för att få komma in på festivalområdet och då jag inte ens vet hur nära och så jag kan stå!

×
  • Skapa ny...