Hoppa till innehåll

Rullis

Medlem
  • Antal innehåll

    8910
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Rullis

  1. Lootade en liten söt mount. Tror jag ligger på 108 st nu. Hoppas på Green-proto nu när mitt egg hatchar. Fick en whelp senaste gången, dock har jag haft en sån i 3 år. (Började precis spela igen efter 2 års break). EDIT: Några timmar senare såg jag denna flyga. Blev lite skakis när en annan kom och flög in så jag dismountade och droppade ned på marken och hade 10k hp kvar, fast jag fick den :D
  2. Hola! Det var ett tag sen!

  3. Bob Dylan - Street Legal Bob Dylan - Planet Waves Tallest Man - The Wild Hunt Neil Young - After the Gold Rush Sen samt några till med bobbi c:
  4. Yeah, med min flickvän. Fick rad 18. Inte det bästa men om man ville köpa 2 biljetter så var det typ det bästa man kunde få. När jag sökte på 1 biljett fick jag fram rad 1-2-3-4 osv.
  5. En till som gillar Tallest man, nice! :D Just nu kör jag lite Dire Straits då jag ska se Mark Knopfler spela i Globen sen.
  6. Sett en del filmer på sistone X-Men: First Class - Rätt bra faktiskt. Hoppas det kommer mer! Thor - Sådär.. Lite tråkig. King's Speech - 10/10, galet bra.
  7. Är det någon här som spelar med korten? Har precis börjat, är rätt kul, iallafall när jag spelar med kompisar! /o/ Och om ni nu kikar in hit, och har kort, men inte spelar, så kan jag tänka mig att köpa, pma!
  8. Ground/Earth, som du missade ^^
  9. Samhället är faktiskt rätt värdelöst, håller med. Fast sen igen, så behövs det.
  10. Det är därför man lyssnar på bra musik som Bob Dylan, The Beatles & Neil Young :D Sämsta jag hört.. hmm.. typ, cannibal corpse?
  11. sen finns ju typ jättemånga av håkan hellströms låtar host.
  12. Promenad, hitta något ställe att sitta vid. (Vattnet?) Sitt och prata. Ta något att dricka, kanske.
  13. Bob Dylan - Blonde on Blonde Gillar man rock/folk-rock och aldrig hört detta så.. ja.. :(
  14. 19 g 10 vg 1 mvg 3 ig Har inte pluggat till något prov allt för mycket och kan inte säga att jag tagit skolan väldigt seriöst. Edit: Fick vg istället för g på den sista kursen som jag fick betyg i! /o/
  15. http://www.youtube.com/watch?v=7sjSHazjrWg : )
  16. För att få en kick ;3 nä. Men för att göra något du vill. Lär dig något du vill istället för det du vill i skolan, dvs.
  17. Shit - har man 20000 dps som hunter nu? KOmmer ihåg när jag låg på top med ca 9500 innan sista raiden kom ut (Lich King slottet..?)
  18. Skall göra det i September/oktober/November, när det nu är. Går ut 3an nu sista Maj, men tänkte inte börja plugga direkt efter - kommer antagligen gå sönder av stress då. Grymt jobbat, Mumutio!
  19. Om dina föräldrar bara säger att du ska få det och det straffet, så säg emot och fråga varför. Om de säger något som: "Men om du är ute med dina kompisar kanske du dricker alkohol och gör dumma saker" - så fråga hur dem kan tänka så om dig. (Om det du säger om dig själv är sant; höga betyg, inga samtal och ja, sådant). Du är deras son och du ska inte vara någon docka som dem kan bestämma HUR SOM HELST över - Visst, dem ska bestämma över dig, för du är inte över 18 och du går fortfarande i högstadiet.
  20. Hade faktiskt inte tid att tänka ut en själv :D Men rätt
  21. 1995 var ett galet år! :D Dock kan jag tycka att han låter väldigt annorlunda nu!
  22. För jäklans bra låt alltså. Om idag inte var en ändlös landsväg och i natt en vild och krokig stig Om i morgon inte kändes så oändlig då är ensamhet ett ord som inte finns Rätt lätt, skulle jag tro.
  23. Jag kommer ju inte vara på hela peace & love då jag ska till tyskland och se Bob också. Orkar nämligen inte köpa en endagsbiljett för 1400, och >antagligen< få stå långt bak. Har en sjukt bra sittplats på Oslokonsertern nu. Juicelol & Guggo: Om ni inte har märkt det är jag väl en dylan fan-girl på något sätt :( Laddar ner konserter och lyssnar dagligen, kommer inte bli besviken någonstans då 2010 var ett jäkligt bra år!
×
  • Skapa ny...