Hoppa till innehåll

leopard

Medlem
  • Antal innehåll

    68
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av leopard

  1. ja, jag gr ju det,m men det står att man kan köpa kort också
  2. Jag har tagit alla minisköldar, alla kort, alla stenfigurer, alla figurer som avslöjar tricks på hogwarts utomhus etc, men hur avslutar jag själva banan? det finns en stor damm med en sköld, jag tror att jag tog den med typ hermionie, och när jag trodde att jag samlat ihop alla det stora sköldarna så startade banan sedan om, och jag var ron när jag spelade sedan en gång till.. Då fanns fortfarande en stora skölden kvar, och banan blir liksom aldrig klar. Vad krävs för att avsluta? vad ger magicus exremos? plus, jag fattar inte var man köper samlarkort. det står en beskrivning, men jag fattar inte vart.
  3. Varför fastar människor i inhängnaderna? och hur fixar man det? det börjar blir jävligt jobbigt
  4. I mitt zoo så faller människor hela tiden in i inhängnaden, och jag måste plocka ut dom hela tiden, vilket är otroligt irriterrande. Någon som vet varför och hur man åtgärdar detta? Shot0006.bmp
  5. Jg förstår inte hur man bygger vattenfall, någon som vet?
  6. jag vet inte vad jag ska göra, min installationskod till harry potter och fången från Azkaban är borta.... har någon nått tips om vad jag kan göra?
  7. när jag försöker starta installationen så avbryts den och man får ett meddelande, och error coden är -5005 : 0x80070017 det står bara att man ska kolla så att filen inte andvänds eller så, men jag har försökt allt, har inte kunnat spela det på typ tre år rapporten: Felkod: -5005 : 0x80070017 Felinformation: >Kernel\KernelMedia.cpp (94) >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1594) pAPP:RollerCoaster Tycoon® 3 PVENDOR:Atari PGUID:907B4640-266B-4A21-92FB-CD1A86CD0F63 nån som har haft samma problem å vet hur man fixar det? skulle vara jättetacksam för en sort guide av nåt slag
  8. först när jag köpte spelet, så funkade det att installera. man behöver typ 325 MB för att spelet ska fungera, eftersom tekniken och 3D är hög. sedan fick vi ett datorkracsh. senare när jag skulle installera spelet så funkar det inte. snälla hjälp mig! det står typ att man ska kolla om filen e upptagen, men det är den inte! finns det någon som e en riktig dator proffs därute! när jag första gången installerade det, så hade jag väldigt mycket bilder och annat på datorn, då funkade det. men nu, när jag precis har böjat, så funkar det inte. eller det kanske inte e problemet...??? <_< :( :angry:
  9. :) :) finns det nån som har fusk till rollercoaster tycoon 3? tacksam för hjälp kram :lol:
  10. om du inte har tagit den redan: utomhus finnns det en stor sak med vatten i(som en fontän men inte sprutar vatten) som står i mitten. det finns en hemlig gömstlle om man går in i den där trädgården med formade djur av buskar..om du går runt dom tills du ser en knapp med en örn på..skjut på den och sen springer du snabbt ut till örnarna runt vatten saken och skjuter på dom så dom vänder sig(du kanske inte hinner men då kan du skjuta en gång till).. då ser du att vattnet försvinner och du kan skjuta på hoppsaken..när du hoppar öppnas en slags dörr och sen kan du samla ihop sakerna därinne. :)
  11. :zzz: finns det nåt fusk där man kan göra så man klarar banorna så man får nya banor..för det e tröttsamt att försöka klara dom o sen klarar man dom inte...
  12. jag gick in och kollade på hårdisken på ''den här dator'' där fanns det lokal disk(C:). men det står GB..?? vad e de..jag prövade spelet men det funkade inte...
  13. leopard

    Det Där Med Mb

    :zzz: jag kan inte installera zoo tycoon..och därför kan jag inte installera zoo tycoon: marine mania. för att jag har en hårdisk som är mer än 350 MB. är det nån som vet hur man ränsar sin hårdisk????
  14. :) finns det fusk till det? jag har fasnat på ett ställe på slutprovet(hermione är spelaren) där man ska köra en drake på tid för att öppna ett galler..finns det fusk till det?tips gärna oxå!skriv nu svar istället för att säga hur många dagar ni klarade det på...snälla behöver fusk!...det är det ända stället jag fasnat på.
  15. finnns det fusk till harry potter och vm i quidditch?vad?
  16. :lol: finns det fusk till harry potter och vm i quidditch? kan nån?(till svensk vertion)
  17. leopard

    Roller Coaster

    finns det mer fusk till roller coaster mer än det som finns här på fuska.se? :rolleyes:
  18. finns det några bra hemsidor på svenska om fusk förutom denna och .nu(en annan hemsida som jag vet!!..som slutar med.nu) :rolleyes:
  19. :lol: är det nån som vet fusk till harry potter och vm i quidditch?
  20. leopard

    The Talk Show

    :lol: kan nån fusk till the talk show???
  21. koola www.eagames.se sen trycker du på nyheter..eller så var det spel som kommer=)
  22. :lol: är det nån annan en jag som har harry potter och vm i quidditch???
  23. :P kan nån penga fusk till svensk verion???
  24. leopard

    Kolla Hit!

    :lol: är det nån som kan fusk till harry potter och vm i quidditch??? och vad betyder handling när man gör en utmaningen???
×
  • Skapa ny...