Hoppa till innehåll

Jirachi_ girl

Medlem
  • Antal innehåll

    62
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Jirachi_ girl

  1. det är inget fusk, utan ett knep, ett väldigt bra knep... det dumma är att det kan ha dåliga följder på din Pokemons... dom har bättre stats om du tränar do själv, och desutom missar du med att lära dom deras grymma attacker. vem skulle vilja ha tillexemple en magikarp i nivå hundra och bara kan splash och kan inte lära sig det en gyrados lär sig? annars är det ett väldigt bra knep :bah:
  2. ne den finns nedan för rustbord i växtaffären snacka med alla där så får du den av en^^ vem kommer jag inte ihåg
  3. ehum, inte bara battle frointer, utan oxå man kan fånga mew, använda den där trådlösa kablen.. glömt vad den heter, och man förföljs av en talang sökare. man kan fånga alla förutom ett få par som Zangoose... desutom är Wally från ruby/sapphire en f.d gymledare^^ :kung: <{POST_SNAPBACK}> glömde att man kan fånga både Kyogre och Groudon :blink:
  4. ehum, inte bara battle frointer, utan oxå man kan fånga mew, använda den där trådlösa kablen.. glömt vad den heter, och man förföljs av en talang sökare. man kan fånga alla förutom ett få par som Zangoose... desutom är Wally från ruby/sapphire en f.d gymledare^^ :kung:
  5. jag bryr mig inte om, om han är bra.. jag är sammlare
  6. :blink: fishar........ öh. det e bara att testa olika pokemon och sen hoppas på att han säger att han ser Mirage island idag... så snälla, skrik inte
  7. stava bättre, så nån fattar
  8. jappmen en sak Fråga inte när det står i det här ämnet redan, tackar
  9. Läs noga på min fråga! jag har koden! men när var hur använder jag den?
  10. spel butiker^^ står i nästan varenda tråd
  11. köp twillight princess.... inte four swords... om du ska köra det måste du ha 3 andra kompisar som kör det oxå annars går det inte.... det vet jag som har det :blink:
  12. ursäkta att jag stör i denna tråd... men vad exakt gjorde jag för fel? :(
  13. han åkte hem...... du ska vidare till slate port city nu :P
  14. YARG! kan ni inte bara svara på min fråga ***** :angry: jag frågr om GS! GS= Game shark! inte pokemon channel! jag har inte någöt game cube, så hål er till frågan tack! <_<
  15. Bytade? ahahahahahahahaha! heter Bytte
  16. det spelete finns till GBA jag har det :P
  17. usch va jobbigt.. jag som inte ens har ds... vill bara ha ett av spelen..
  18. jösses.... uppståndelse redan innan det har kommit ut :blink:
  19. här är en mer exact förklaring: först: starta vid grott-ingången där du räddade Wingullen Peeko. Andra: gå sedan igenom Rustbord City ner till " Mr.Briney's house" Trejde: prata med honom. Han tar dig till "Dewford town" Fjärde: du följer vägen norr ut och sedan går du in i grottan, prata med första personen du möter så får du Hm:en "flash". Femte: klara Dewford-gymmet Sjätte: gå till baka till grottan och använd Flash på nästa våning sjunde: börja med att gå norr tills du möter en vägg gå senÖster tills du möter en annan väg, gå sedan söder och du hittar ännu en trappa, gå ner igenom den och så vidare Åttånde: Norr tills du möter en vägg. gå Väster hela väggen tills du kommer till en trappa gå upp för trappan. Gå öster, du hittar nästa trappa. Nionde: gå rakt mot Väster, du hittar den sista trappan. Tionde: gå väster tills du kommer till en vägg (såklart :lol: ) sen går du bara norrut tills du kommer till en dörr, gå igenom den och du Hittar Steven. ... skrev jag det där? :blink: min bästa förklaring någonsin. Har alla kartor så jag kan vägarna igenom alla grottor, förutom "the Land caves" :kung: Mer frågor? lämna ett medelande till mig då. - Kramar Jirachi_ girl
  20. vet du ingeting kungen? i det rummet som kallas " dragon-room" där är Bagon en av dom vanligaste pokemonen som man hittar, det är 50% chans att hitta den, 70%chans för att hitta hanar 30% chans för honor :kung:
×
  • Skapa ny...