Hoppa till innehåll

gonoma

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av gonoma

  1. Vet någon var man kan ladda ner spel till xbox..Adema, såg att du hade tankat KOTOR 2..varifrån!? :huh:
  2. använd alla eldmagier. enflame4 för när han är uppe i luften + charge4 eller vad den heter och fireball4 när han är på marken. Fireball4 tar 700 skada B)
  3. vet någon, någon bra sajt för att ladda ner xbox-spel?
  4. gonoma

    Dvd Kit

    ja asså du kan skicka den dit eller åka till affären, (ligger typ vid globen) och lämna den. De gör rent hela maskinen med laser och chippar och så kan du hämta den typ 3dagar efter.
  5. 1. Asså det beror ju på om du är magiker så är det bara att dam--pa med lightning. Eller vafan..det är ju lätt vad man än är haha. 2. Lär dig spara.
  6. gonoma

    Dvd Kit

    Asså kolla....läs och lär: om man köper DVD-kontroll till xbox så kostar det 300:- om man chippar på www.dvdirect.net så kostar det 440:- och då behöver man inte DVD-kontroll + att man kan spela nintendo 64 spel på xboxet och så har man boxplorer och massa andra roliga program. Det är värt det tro mig :D
  7. Om man har Nightmare så är det bara att trycka "y" och fram så tar det typ en tredjedel av livet och så gör man det ter ggr... de har inte en chans B)
  8. Tycker personligen att det är lättare att dricka en massa öl, går snabbare :D
  9. Asså när man kollar på Fable-filmer så ser man att han är på typ en annan ö med en massa jättar och går upp för ängar å skit. Har klarat ut spelet så jag fattar inte var allt det där kommer ifrån. Vet någon ifall det är en hemlig ö eller vaddå?
  10. gonoma

    Fable

    LOL skatten finns mellan höbalarna och väggen till ladan men det är bara en simpel stekpanna. (fattar inte vad man ska ha den till)
×
  • Skapa ny...