Hoppa till innehåll

flewix

Medlem
  • Antal innehåll

    86
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av flewix

  1. Jag har laddat ner en bf2 uppdate som alla mina kompisar har,medans dem får version:

     

    1.1.2965.797.0

     

    Så får jag bara version:

     

    1.1.2963.795.0

     

    Asså jag fattar inte problemet,vrf får jag den versionen när mina komnpisar får en nyare ?

  2. Hej,efter att jag har installerat battlefield 2 så trycker jag på den ( dubbelklickar på bf2 icon ) då laddar datorn men säger sedan att jag skall sätta in rätt cd i skrivaren jag menar,vad tusan:S ???den kände juh skivan under installationen :S Var ligger felet ?

  3. Hej,jag vet inte vad det här heter eller vad det är.När jag var hemma hos en kompis så var inte hans pappa hemma,han satt på en annan dator ( inte hemma )

    Men på något sätt så var han inne/kunde styra min kompis dator.....nästan som om han skulle sutit hemma på min kompis dator ( han kunde starta program,gå in på internet,styra musen osv )

     

    Min fråga:Vet någon av er vad det här programet heter eller hur man nu gör om det inte är ett program ?

  4. Hej alla jag har kopplat datorn till TV:n så att det som är på skärmen är också på TV-skärmen,men det är sååå suddigt man ser inte de där "små" texterna .ex.Jag spelar World Of Warcraft ( Äger FETT ) och i det så kan man chata med varandra men jag kan inte se vad som skrivs i chaten för att det är så suddigt ( nu snackar jag om spelet när det är igång i TV:n ) Vet någon hur jag ska göra för att få mer detaljerad text ( så att jag ser vas som skrivs ) plzzzzzzzz hjälp mig ;)

  5. Alltså jag har påstat typ minst 10 stycken "crack,cd-key,o.s.v" men varför får jag inte posta det !?? jag menar detta e la "FUSKA.se lr????Vad jag menar e att "FUSKA-->FUSKA PÅ SPELA SPEL UTAN CD-->"CRACK"TA/HÄMTA CD-KEYS O.S.V SVARA NU TACK !!VARFÖR INTE ?

  6. Vet någon hur man får en "INI" fil i slaget om midgård mapen ?det ska vara så här i så fall Lokal disc C-->program-->EA games-->Slaget om midgård -->Data-->"INI"-->object o.s.v vet någon hur ?

  7. Hej alla jag går in på Lokal disc C-->program-->EA Games-->Slaget om midgård och då ska jag byta ut "game" filen mot en annan "Game" fil fast när jag drar ut den till skrivbordet så säger den:Fel vid flyttning av fil/mapp:Det går inte att flytta game.Åtkomst nekad.Kontrollera att disken inte är full eller skrivskyddad och att filen inte används.Hur ska jag göra för att kunna flytta på filen/mapen"game" ??

  8. Vet någon någont bra forum/ställe där man kan ladda ner mods/banor å sådant till BOME=Battle of middle earth=Slaget Om Midgård vet någon något ställe ??

×
  • Skapa ny...