Hoppa till innehåll

admin

Admin
  • Antal innehåll

    4990
  • Blev medlem

  • Dagar vunna

    75

Inlägg skrivet av admin

  1. 10 timmar sedan, skrev The Moose:

    I år önskar jag mig en PS5:a!

    Ja, jag skriver fortfarande önskelista!!

    Admin vill du redigera huvudinlägget till "sjuttonde året i rad"

    Tack och God Jul!

    Fixat 🙂

    Själv önskar jag mig att Covid-19 försvinner så man kan börja leva som vanligt och resa igen.

    • Gilla 1
  2. 15 timmar sedan, skrev classe:

    Hej,

    Jag bara undrar hur många år ska nu hålla på med den äckliga och frånstötande reklamen om öronvaxet ????

    //Claes

     

    Hej, nu har jag inte sett den reklamen själv så vet inte vilken du menar. Men vanligtvis finns det ett kryss i hörnet av annonsen, det kan man då trycka på och välja "sluta visa annonsen".

  3. Låter som den inte har något operativsystem. Enklast är väl att fixa en installations USB-pinne med Windows 10. Då borde det räcka med att koppla in den, starta datorn och börja installera Windows 10.

    • Gilla 1
  4. 6 timmar sedan, skrev WASD:

    Byt ut "låna" mot något annat och se hur det låter. Jag menar att det ligger ett moraliskt ansvar i att hänvisa oftast utsatta personer till "snabba lån" med 23.51% ränta.

    Jag köper gärna FuskaVIP om du behöver en slant! 🙂 Jag vet inte hur du driftar fuska men kan tänka mig att det finns många spännande cloud/serverless lösningar idag som kan få ner kostnaden lite. De stora leverantörerna erbjuder tjänster gratis upp till en viss volym som fuska knappast lär komma över, eller där du betalar för så lite som faktiskt används och inte en hel VPS.

     

    Ska helst vara något kort så det inte tar onödigt mycket utrymme i menyn. Sedan är ju sidan till för att få folk att välja de billigaste lånen och inte de dyraste 😉 Behöver man ändå låna så är det ju bättre att göra det via en jämförelse än att bara gå till en sida/bank och låna utan att jämföra.

    I och med att Fuska nylanserades så gjordes ett serverbyte till en ny VPS, detta då den gamla inte orkade med Fuska och sidan har varit seg till och från senaste månaderna. Kollade lite statistik nu och runt 10-20k sidvisningar är det dagligen, så ändå en del. Det stora problemet med Fuska är databasen med främst inlägg + fusk som ligger på över 4 GB och därför kräver ganska mycket hårdvara för att fungera snabbt. Utöver servern så tillkommer licenskostnader för bland annat forumet som betalas löpande så slår man ihop det så är det en del kostnader för Fuska trots allt.

    Men målsättningen hur som helst är att Fuska ska vara gratis och att reklamen skall betala drift, underhåll och ev. utvecklingskostnader. Nu när reklamen betalar dåligt så testar jag lite olika ideér så får vi se var det slutar. 

    • Tacksam 1
  5. 2 timmar sedan, skrev WASD:

    Jag är väldigt skeptisk till fliken "Låna" högst upp på sidan.

     

    Behöver någon låna så är det lika bra att göra det genom den så får Fuska lite pengar. Saken är den att Fuska kostar en hel del att driva, så pengarna måste in någon väg och reklamen betalar i princip inget sedan Corona började.

    Men den ligger där lite på test, ger det inget så blir att testa något nytt koncept.

  6. 1 timme sedan, skrev Dave37:

    Bäst rykte på fuska.se genom tiderna: Ngb2mcO.png

     

    Känner att jag äntligen har vunnit. Nu kan jag göra något annat.

     

    Väldigt synd att Tha Imbaz har försvunnit dock. Hur ska jag nu veta vilken dag i veckan det är?

     

    Grattis!

    1 timme sedan, skrev WASD:

    Tänka sig, det slutar aldrig hända saker med forumet!

    Vart har gruppforumet Tha IMBAZ tagit vägen? Det var bland de aktivaste forumen med enstaka inlägg per månad. Borde rimligtvis bli migrerat till en "Klubb".

    Dessa översättningar är ju inte helt hundra. Jag har har flest "antal innehåll" och "Personalkatalog" är väl inte vad det brukar kallas. Stötte även just på "Klistrade in som rich text."

    Efterlyser funktion att dölja födelsedag på sin profil.

     

    Om någon skapar en ny klubb och kallar den för Tha IMBAZ så borde det gå att migrera över ämnena med lite jobb. Klubbar är nämligen inte längre "vanliga" forum som innan utan en form av hybrid. Sedan kommer dock alla medlemmar få gå med i den igen, det är inget som går att flytta över.

  7. 11 minuter sedan, skrev Boffaroffe:

    Snyggt gjort!

     

    Inget märkvärdigt, men verkar som ikoner för reaktioner inte funkar helt i det personliga flödet:

    bild.thumb.png.1b961c5714973dd44b773eebbc8abee0.png

    Blir bara en vit box med caption "Tacksam".

     

    Testa att se om du kan tvinga webbläsaren att ladda om sidan alternativt tömma cache. Hade själv samma problem i natt innan jag rensade webbläsaren på cache.

  8. Efter ganska många år så är det dags för lite nytt!

    Själva Fuska har fått en mindre omgörning när designen har förfinats och onödiga funktioner med liten användning har tagits bort.

    När det kommer till forumet så har vi uppdaterat rejält och numera har forumet dels ny och fräsch design men även en del nygammal funktionalitet.

    Bland annat så återkommer Klubbar som funnits för många år sedan. Skillnaden är att numera så är de helt gratis 🙂

    FuskaMedaljer som har varit uppskattade blir numera istället troféer och hittas på Topplistan. För att klättra i den listan så gäller det att folk gillar ens inlägg.

    Forumet har även fått översättas från Engelska vilket tagit en hel del tid. Hittar ni riktigt tokiga översättningar så rapportera gärna de här i tråden. Och lika så om ni hittar några buggar.

    Och kom gärna även med synpunkter på vad ni tycker om nya forumet och sajten 🤩

    • Tacksam 2
    • Haha 1
×
  • Skapa ny...