Hoppa till innehåll

RealCS

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av RealCS

  1. 8) jag kom på RealCS för jag älskar att spela cs och jag är en mastare påt också ni skulle inte ha en chans för jag är med i lands laget vi kännar 10 miljoner om året hahaha noobs 8)
  2. RealCS

    vad är steam

    steam är cs 1.6 allså den nya cs veriasionen. jag tycker att du ska ladda ner det för det är jätte kul spel man kan te.x ha sköld men då kan man bara ha pistol och kniv. MVH RealCS 8)
  3. helt klart ska man köpa xbox....Xbox e helt klart bättre än PS2 och Gamcube....det e grafik på de flesta spelen än på ps2 och gc......och så vill jag bara säga en sak !!!XBOX RULES!!! _________________ Jag gillar tv-spel till olika konsoler men mest gillar jag XBOX. Spel till min Xbox: Splintercell, Fifa 03 och 04, Starwars Knights of the old republic, Dead or Alive3, HALO, Tony Hawk´s Pro Skater3, Quantum Redshift.. Önskar mej:Top Spin, SSX3
  4. :cry: Jag vet inte vad jag ska göra jag kommer ingen stans så snälla hjälp mig. jag är hoss guvinören och vet inte vart jag ska riktit PLUS att jag skulle behöva en penga kåd för jag har 156 guld man kan säga att jag är ganska pank. jag kan behöva hjälp med vart jag kan få tag på battle ship och jag behöver billiga offiserare snälla hjälp!!!!! :cry:
×
  • Skapa ny...