Hoppa till innehåll

ulliso

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ulliso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Självklart! :D Förresten, någon som vet var i skogen switchen finns?
  2. Tack för era svar! Har suttit och spelat en hel del nu den senaste veckan och hittat switchar, nycklar och "hemliga banor". :-) Det är ju dock mina barns spel egentligen. ;)
  3. Tack! :) Nyckeln hittade jag sedan. :) Nu ska jag bara se om jag kan hitta switcharna. Ratchet: Jag har kommit till kullen där switchen finns, men jag kan inte "komma åt" den? Det händer inget när jag trycker. Sen undrar jag en liten fråga till. Hur 17 kommer man åt de block med ett utropstecken på? De finns "på marken" så att säga...
  4. Just nu är jag inne i "Vanilla Dome"-banorna. Vad betyder det när det är "streckade" fyrkanter? Man kan inte hoppa upp på dem men tydligen ska det gå, men hur? I "Vanilla Dome 2" finns ett ställe där det finns ett nyckelhål. Hur sjutton kommer man ner dit? Förresten.. Hittade en sida ang detta spelet. Och där står det om nycklar. Jag har aldrig sett till några nycklar? Sen står det om "switchar". Vad är det? :-0 Det märks kanske att jag precis börjat spela detta spel... ;-)
  5. Hej! Har fastnat i en bana som heter "Slipside Slide". (i "isvärlden"). Hur 17 kommer man i mål? Det är 2 hala linor på slutet, men man åker bara nedför och då dör man. :( Nån som vet hur man gör för att nå målet?
×
  • Skapa ny...