Hoppa till innehåll

Amatören

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Amatören's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu börjar jag i alla fall förstå lie av det här spelet, men har fastnat vid ett stort runt kylrum. Rummet är 3 våningar högt (tror jag) med ngn form av roterbar arm i mitten: när jag kommer till rummet är jag i höjd motsvarande våning 2 och jag har också varit nere på nedersta våningen och stängt av tre stora silos av ngt slag. Jag tror att jag ska upp till motsv vån 3 (eftersom jag har sett några däruppe) men hittar inte dit... Eller ska jag göra ngt annat? Hur ska jag göra? Tacksam för hjälp!
  2. HURRA, jag är vidare. TACK för hjälpen!! :D
  3. jag har vait där, men hur startar jag hissen??
  4. Ny lite mer detaljerad beskrivning: jag har klivit av rymdskeppet, kommit förbi 1 de två första vita killarna 2 gått ut på den smala passagen, svängt höger, avverkat en trevlig kille till 3 gått upp för 6-7 trappsteg och på den öppna ytan gjort mig av med ca 10 white guys till 4 där stannar Jan och säger något typ "blaster's aren't gonna do good against that!" 5 jag går även runt nästa hörn, tar en supply key från vakten. 6 efter detta kommer jag inte vidare alls, någonstans... Jag antar att det är dörren som Jan har stannat framför som jag ska gå igenom för att komma vidare, men det kanske är ngn annan... Väldigt tacksam för hjälp!!
  5. Hej på er! Som den amatör jag är kommer jag inte ens igen om första dörren efter att jag har avverkat en handfull motståndare. Nyckeln hos vakten hittar jag, men var ska jag använda den? Lite trist med ett spel som jag klarar av i fem minuter... :zzz:
×
  • Skapa ny...