Hoppa till innehåll

Swift9000

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Swift9000

  1. Jag bryr mig egentligen inte om mina föräldrar är pinsamma, för det är dom inte ._. Det är inget fel att krama sin mamma på skolan :P Det ända jag stör mig på är att ibland kallar mamma mig för "tonåring", det får mig att känna mig som en "odåga" som på tv >.>'
  2. Fel, det gör det visst >.>Ska ju släppas i Europa nån gång, och Sverige ligger väl i Europa?
  3. Håller med guggo...och denna tråd kommernog bli låst för regel 1.13 ;P
  4. Jag är på kaptitlet water hazard där i slutet,men när jag hoppat ner med båten för damm *väggen* så laddas inte nästa kapitel,man ser bara tomhet där...(ni vet,när man ska komma till black mesa typ) Hjälp någon? :blink:
  5. Jag har ju nyss gjort dessa prov...de var busenkla o.o Så jag tycker inte det spelar nån roll egentligen :P
  6. Swift9000

    Habbohotel

    Och eftersom tid är pengar...
  7. Namn: xXShuriXx Kön: Kille Job: Assassin Stats: LV: 44 STR: 4 DEX: 84 INT: 5 LUK: 126 Fame: 23 Guild: xXSwedenXx Server: Bera (all hail!) Inte nån vidare hög level på folk här ;) Bild på när jag lvlar. vv http://img231.imageshack.us/img231/1403/maple0666lq4.jpg :bah:
  8. NÅGONSIN! Den är väldigt ironisk. >.< lol_dont_resist.bmp
  9. Jag antar att mitt prao ställe kommer roxa fett :D *Jag kanske praoar på göteborgs kex* Pappa har hjälpt dom där med datorer typ,så han ska fråga om jag får praoa där. :P
  10. Jag har försökt få igång trådlöst med ds ett tag med min Fm114p(trådlös netgear router) Men jag har aldrig lyckats,jag har prövat att slå in wep, ip, o allt manuellt,men ändå så fungerar det inte...har någon någonsin lyckats med fm114p? :huh: Jag vill inte köpa en sån där svindyr usb connector. :unsure:
  11. Hahahaha....trodde aldrig det skulle finnas på google :lol:
  12. Swift9000

    En Bra Fråga.

    Vad är smak skilldnaden på Plopp och Center? (godis) Det är en av livets obesvarade frågor... :blink: :P
  13. Jag kan gärna hjälpa er på följande spel: Splinter cell:pandora tomorrow Splinter cell chaos theory:Ds/PC Splinter cell :D
  14. James bond:Goldfinger,En klassiker :) Mr & ms smith var inte så bra,dom sköt ju så mycket att jag somna :blink:
  15. Det är sonic adventure fast lite ändrat.
  16. Swift9000

    Sonic Adventure Dx

    Jag kan gärna hjälpa dig men stava först rätt så förstår jag.
  17. Jag har varvat: sonic adventure 7 gånger sonic adventure2 1 gång Dx 2 gånger 3d 2 gånger Det betyder jag är Mästare på det B)
  18. Swift9000

    Sonic Dx

    Självklart det ät bara att para ihop den med en till exempel Shiny white chao och red chao så blir det ruby chao i ägget Ägget kommer se prickigt ut men chaoen är färgad.
  19. Åh, förresten säg vilken typ av chao ni ska ha (T.ex Running chao fly chao...Och så vidare.) Blir ni inte nöjda så får ni er gamla chao tillbaka.
  20. Swift9000

    Daghem För Chao

    Om du vill få din chao vuxen så ladda upp filen så kan jag ta hand om den. Så här gör du gå in på mappen SonicDX/SONICADVENTUREDX/savedata Ladda upp filen SONICADVENTURE_DX_CHAOGARDEN.snc Så tar jag hand om den.
×
  • Skapa ny...