Hoppa till innehåll

¤west¤

Medlem
  • Antal innehåll

    186
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

¤west¤'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. och det fungerade inte med dom flyttbara blocken?? :huh: i sånna fall vet jag inte riktigt hur man ska göra :(
  2. nu har jag inte riktigt koll på vart du är någon stans, men jag har för mig att för att kunna ända kristallen så använder du den röda staven, alltså inte den eldstaven som du får i treans palats tror jag att det är, utan den som man kan göra flyttbara block utav. Du ställer ett block på bandet som åker iväg och när du är i jämnhöjd med kristallen trycker du på knappen så att blocket sprängs och skickar iväg fyra stycken klot i olika riktningar och ett utav dom ska träffa kristallen. Tror att det är nått sånt iaf :P
  3. blev bara ett svar här, hoppas det är lungt ändå :) är grymt osäker på hur man kommer till nyckeln men har för mig att i det slottet ska man in i två nästan identiska rum som ligger efter varandra. Iaf ska man först tända på alla lyktor i det första av rummen och sedan innan någon av lyktorna hinner slockna, tända på alla lyktor i det andra rummet. Om man hinner göra det så så blir ett rum intill större och det finns ett hål att hoppa ner i för att komma till nyckeln. Tror att det är så iaf.
  4. Har för mig att i början när man kommer fram till första slottet i mörker världen ska man först följa några pilar i marken som visar vart man ska gå in i labyrinten. Sen ska man gå förbi ett hus på ovansidan och sedan fortsätta tills man går igenom häcken. Sen tror jag man ska rakt upp och gå in i labyrinten igen genom ett hål på höger sida. Sen är man inne i ett stort grönt område och där inne ska apan finnas någon stans. Tror man får gå runt lite och sen ska man iaf ut på motsatt sida som man gick in på och ha apan efter sig sen är det bara att följa vägen fram till slottet och betala apan.
  5. Ok, hoppas du fattar min förklaring, har för mig tror att det är rätt iaf :P . När du fått spegeln av gubben som du träffar i grottan så tror jag man kommer ut ur en öppning med ett litet tak över ingången. Då ska man gå åt höger och upp för en trappa och efter det tar man åt vänster så att man slutligen kommer fram till en ingång i berget och en lång trappa. Gå upp för trappan och gå till vänster så att de sedan kommer till en stor ring i marken. Lyft på en av stenaran och gå in i varp-plattan så att du flyttas till mörkervärlden. Gå då till höger tills du kommer till ett stort ljust område i marken där du ser två personer som slåss eller vad dom håller på med. Ställ dig iaf på en av de mörka punkterna i det ljusa området av marken och använd spegeln så du kommer tillbaka till ljusvärlden. Sen är det bara att hoppa ner och gå in i slottet :)
  6. Manteln som gör dig osynlig kan du få när du fått dom guldiga krafthandskarna i fjärde slottet i mörkervärlden tror jag det är. I alla fall så ska du när du fått dem gå till kyrkogården i ljusvärlden och leta upp en gravsten som är omringad av svarta stenar. Lyft upp dem och gör sedan en springattack mot gravstenen så ska den flytta på sig och du kan hoppa ner och leta upp manteln :)
  7. Jag antar att det är medaljongen på toppen av berget i ljusvärlden? Är du redan inne i slottet eller är det vägen upp till slottet som du behöver hjälp med? Hammaren hittar du iaf i första slottet i mörkervärlden :)
  8. ok, då vet jag. Är inte så insatt i det men kan man ändra nån inställning på tv:n så att det funkar normalt?? Visst det går ju att lira men bilden blir lite jobbig att kolla på ganska så snabbt.....
  9. Ciao! Upptäckte idag när jag skulle lira den gammla klassikern The Legend of Zelda, att bilden darrade. Den gjorde likadant på The Adventure of Link, men inte på Ocarina of Time och Majoras Mask, dom funkade lika bra som vanligt. Är det någon som vet varför det kan ha blivit så?? Det funkade bra senaste gången på Legend of Zelda och Adventure of Link, men inte den här gången alltså. Nån mer som det blivit liknande för?
  10. håller med dig, Zelda-spelen är riktigt bra och Bond-spelen till N64 var också bra. Gillade speciellt å lira multiplayer på 'The world is not enough'. Har nog faktiskt inte testat nått Bond-spel till GC, vet inte vilket som har vart värt att skaffa av dom.
  11. håller med, det är en rikigt bra "sammlingsskiva" :) lyckades få tag på spelet i våras.
  12. Jag förstår inte riktigt vart du är någonstans men precis som du skrev så måste du ha Moon Pearl för att kunna vara vanliga Link i Mörkervärlden. Den hittar du i det tredje slottet i Ljusvärlden. Det kan vara lite svårt att att ta skattkistan eftersom du måste upp på våningen ovanför skattkistan för att kunna nå den. På våningen ovanför finns det flera hål i golvet och du ska hoppa ned i något så att du landar på avsatsen där skatten finns. Lycka till!
  13. Jag känner inte till någon sån...känner bara till den som gör att man kan gena rakt över mot Bowsers huvud så man slipper kurvan, men inte att man kan gena genom munnen på Bowser? :unsure:
×
  • Skapa ny...